Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kuohun tapahtumia 2020

Seuran syyskokouksessa 1.12.2019 hyväksyttiin Kuohun toimintasuunnitelma vuodelle 2020. Kaikki perinteiset tapahtumat pyritään järjestämään myös tulevana vuotena. Urheilukausi alkaa Kyläviesteillä, jotka hiihdetään jo 45.kerran. Hiihtopaikka vaihtuu nyt Kuijasvaarasta Mellakosken "keskukseen" Meerin peltosaroille. Laitan joulun jälkeen esille kuvagallerian viime vuosien kyläviesteistä. Kyläviestien hiihtopäiväksi on suunniteltu la.21.3.2020, viikko ennen Tornedalsloppettia. Yritimme saada Hippohiihdot viime vuosien tapaan kyläviestien avauskilpailuna mutta Osuuspankki antoi Hippohiihdot Aavasaksan Kisalle. Järjetämme kuitenkin la.21.3. klo 11 alkaen Kuohun mestaruushiihdot pikkuväelle. Osa lapsista varmaan jatkaa osanottajiana Kolmen polven viestissä tai Perheviestissä. Perinnelaturetki hiidettäneen Mellajärvellä lumitianteen salliessa kevättalvella. Palataan asiaan myöhemmin. Vappuhölkkä juostaan tietysti entiseen malliin 1.5.2020. Viirin Reiman pitämiltä kuohu.fi sivuilta löytyy lisätietoja. Lentopallon kyläturnaus pelataan Kuohulla la.2.5. Turnauksen johtaja on Pertti Kenttämaa. Kesäkauden tanssikalenteri on kohta valmis, julkaisemme sen viikolla 10.  Jk. Tapahtumalenterimme on kokenut "kovia" koronaepidemian vuoksi. Kuohun laturetki Mellajärvellä, 46. Vappuhölkkä Lohijärvellä ja miesten lentopallon kyläturnaus 2.5. on peruttu. Lentopalloturnaus voidaan siirtää myöhempään ajankohtaan, Pertti Kenttämaa kyselee pelaajilta mahdollista uutta pelipäivää. Palataan tapahtumakalenteriin, kun valtioneuvosto antaa luvan pitää urheilu-ja tanssitapahtumia. 

Kuohun tapahtumia 2019

1. Vuoden urheilutapahtumat aloittivat perinteisesti Kyläviestit, jotka hiihdettiin Mellakoskella la.23.3. Mukana viesteissä oli 11 joukkuetta. Ennen kyläviestejä kisailtiin pikkuväen HIPPO-hiihdot. Mukana ladulla oli 38 lasta, joita kannustivat mm. Ylitornion Osuuspankin väki ja Hanna Hippo. Kilpaladut olivat paremmassa kunnossa kuin Falunissa, kiitos Ylitornion kunnan ja Ari Anderssonin.

2. Yllätysveto, Kuohun tanssikauden avaus oli jo pääsiäislauantaina 20.3. klo 20-00.30 Huippusosittu J.Eskelinen&Onnenkulkurit. Ennen tansseja pidettiin valtakunnalisen Laila ja Olavi laulukilpailun Lapin karsinta klo 19-20. Laulukilpailun järjesti Viihdeohjelmat Helsingistä. Naisten sarjan voitti Annika Kontio Tervolasta ja miesten Oiva Makkonen Lampikankaalta. Tanssikauden avaus onnistui kaikin puolin hyvin, kiitos! Katso päiväkirjastani laulukilpailun jatkoon päässeet.

3. Pyöräilykausi on alkanut: suoritusvihkot ovat entisillä paikoillaan ainakin Mellakoskella, Lohijärvellä ja Piimätiellä Pessalompolossa. Kohta varmaan Reino Kukkonen ja Tuomas Kuusela laittavat vihkot Ratasvuomalle ja Meltosjärvelle.  

4. Vappuhölkkä juostiin jo 45 kerran ke.1.5. klo 13 alkaen. Vappuaamu oli kylmä, satoi räntää ja vettä, joka veroitti hieman osanottoa. Hölkän aikana olosuhteet olivat kuitenkin jo kohtuulliset. Osanottajia oli 106 henkeä, mikä oli sääolosuhteen huomioiden aivan hyvä määrä. Juoksijat olivat tyytyväisiä ja kaikki pelasi hyvin. Kiitokset juoksijoille, kannustusyleisölle ja Kuohun talkooväelle. Lapin Kansan urheilutoimittajat olivat paikalla, katso juttu pe.3.5. lehdestä. 

5. Lentopallon kyläturnaus pelattiin Kuohulla la.4.5. klo 10 alkaen. Mukaana oli lopulta 4 joukkuetta, kun Alkkulan pelaajista muodostettiin kolme joukkuetta. Lohijärvi voitti tasaisen turnauksen "puhtaalla" pelillä. Alkkulan joukkueista oli parhain Tuomo Välimaan sekajoukkue, Alin joukkue Alkkula 2 otti pronssia ja Veijo Kauvosaaren Alkkula1 jäi neljänneksi. Tasainen ja mukava turnaus, ensi kevään turnauksesta tehtiin jo hyviä ehdotuksia.

6. Kuohun kevätkokous oli seuran talolla su.9.6.klo 12 johtokunta ja klo 13 yleinen kokous. Mukana tilikokouksessa  oli 12 osanottajaa.

7. Alkukesän siivoustalkoot pidettiin Kuohulla pe.14.6. klo 10 alkaen. Mukana talkootöissä oli tavallista vähemmän väkeä yhteensattumien vuoksi. Pieni porukka sai kuitenkin paljon aikaan. Kuohun talo ja tontti on nyt juhannuskunnossa. Kyllikki oli keittänyt talkooväelle todella maukkaan keiton, kyllä maistui!

8. Kesätanssien avaus oli viime vuosien tapaan juhannusaattona 21.6. klo 20-02. Esiintyjinä olivat Pohjolan humppa & Juha Tikkala. Tanssiyleisöä oli jälleen hyvin ja yhtye sai hyvät aploodit. Ulkolavalla oli välistä tupaten täynnä, kun Tommin karaoke laulatutti juhlijoita. Taloudellisesti aatto oli jälleen hyvä, kiitos kaikille mukana olleille.

9. Lomatanssien avaus oli la.6.7. klo 20-02. Ensivierailulla tanssiväelle tuttu Merja Juutinen yhtyeineen. Väkeä oli aivan hyvin. Järvikylissä kun oli samana viikonloppuna runsaasti tanssitapahtumia,jotka hieman verottivat väkimäärää. Pessalompololta oli hyvä talkooväki tansseissa, kiitos tanssi- ja talkooväelle. 

10.Miesten jalkapalloturnaus pelattiin la.20.7. Lohijärven kentällä. Turnauksen johtajana toimi seuran puheenjohtaja Markku Kangas. Mukana oli neljä kyläjoukkuetta Kuohun toiminta-alueelta. Mellakoski otti jälleen paras, Kapusta otti hopeaa ja pitkästä aikaa mukana mukana ollut Pessalompolo pronssia. Alposjärvi pelasi hyvän turnauksen nuorekkaalla joukkueella.

11.Lomatanssien päätösillassa la.20.7. esiintyi mainio Hannu Hautaniemen yhtye. Lomatikkafinaali heitettiin runsaan heittäjäjoukon voimin Veikon vetämänä. Ilta onnistui kaikin puolin mainiosti, ja kesän tanssit saivat jälleen hyvän yleisösuosion. 

12. Kuohun polkupyöräkausi päättyy lokakuun 31. päivää mennessä'. Suoritusvihkot voi kerätä jo pois. Pyöräilykauden tulokset ja palkintojen arvonta suoritetaan seuran pikkujoulussa to.5.12.2019.

13. Kuohun syyskokous pidettiin seuran urheilutalolla su.1.12. klo 13 alkaen. Mukana kokouksessa oli 10 seuran jäsentä. Kuohun luottamushenkilöiden lista tulee kotisivuilleni, kun johtokunta on pitänyt järjestäytymiskokouksen tammikuussa.

14. Kuohun pikkujoulu oli entiseen tapaan itsenäisyyspäivän aattona to.5.12.2019 klo 19 alkaen. Mukana pikkujoulussa oli jälleen hyvin väkeä, lähes 80 henkeä. Kaikki onnistui entiseen malliin hienosti. Kiitos kaikille mukana olleille ja Hyvää Joulua!

 

 

Kuohun tapahtumia 2018

1. Kuohun johtokunnan järjestäytymiskokous pidettiin urheilutalolla su.8.4. klo19. Kuohun varapuheenjohtajana jatkaa Salme Ylävaara, sihteerinä ja rahastonhoitajana toimii toista vuottaan Aino Kurtti. Seuran tapahtumakalenteri päivittyy kevään aikana tälle sivulle. Johtokunta päätti esiintyjistä juhannusaaton 22.6. tansseihin sekä lomatansseihin 7.7. Juhannusaattona esiintyy tanssiyleisömme suosikki viime kesätansseista Pohjola Humppa, laulusolistina Juha Tikkala. SM-Tanssiorkesteri 2017 Sarmas valittiin 7.7. lomatanssien vauhdittajaksi.joten nämä esiintyjät ovat tanssikansan mieleen! Kokouksen päätteeksi arvottiin kansanhiihtopokaalit, jotka voittivat Irene Niskakoski, Oili Kangas, Mauri Kangas sekä Katri Viiri ja Hipsu. Pokaali annettiin Katrille ja Hipsulle kääretorttua.

2. Kyläviestitapahtuma järjestettiin entiseen malliin la.24.3.2018 Mellakoskella. Yhteensattumien vuosi viestijoukkueita oli vain 15, kun viime talvena oli mukana peräti 35 viestiporukkaa. Tornedalsloppet siirrettiin hiihdettäväksi kyläviestien kanssa yhtäaikaa ja se veroitti Kyläviestien osanottoa. Kaikki meni kuitenkin hyvin viesteissä, vakiojoukkueiden lisäksi perheviestissä oli mukana yksi uusi joukkue. Mikko Metsävainion perhe hiihti hyvin ja on varmaan mukana myös ensi vuonna.

3. Kuohun mestaruushiihdot pidettiin su.1.4. klo 15 Leukumaanpäässä Erkin ja Anjan laduilla. Mukana hiihdoissa oli 22 osanottajaa,jotka kaikki palkittiin pokaalilla

4. Kesän pyöräilytapahtuma järjetetään entiseen malliin. Kaksi suosituinta pyöräilykohdetta odottaa jo kuntoilijoita Piimätiellä ja Mellakoskella. Suoritusvihkot ovat jo laatikoissa, joten kesäkauden tapahtuma voi jo alkaa. Ratasvuomalle entiseen paikkan on Reino viennyt vihkon. Meltosjärvelle saatiin vihko savottarakennuksen lähelle vasta heinäkuun puolella Reino ja Kuoppalan Saulin toimesta.

5. Vappuhölkkä juostiin entiseen tapaan 1.5. 2018 klo 13 Kuohulla. Juoksijoita oli 150, Jällivaaraa, Luulajaa ja Oulua myöten. Paljon oli mukana myös ensikertalaisia. Kiitos kaikille mukanaolleille.

6. Lentopallon kyläturnaus pelattiin Kuohulla la.5.5. klo 10-15.30. Mukana turnauksessa oli viisi kyläjoukkuetta. Lohijärvi voitti tasaisen kyläturnauksen "puhtaalla pelillä". Alkkula1 ja Mellakoski kävivät tiukan taistelun hopeatilasta. Alkkula2 tuli lopulta toiseksi paremman eräpistesaldonsa vuoksi. Pessalompolo ja Alkkula2 olivat myös tasainen ottelupari. Olipa tasainen ja mukava turnaus, kiittivät joukkueet palkintojenjaossa. Turnauksen johtajana toimi Jouko Lantto.

7. Naisten sählyturnaus pelattiin Kuohulla äitienpäivälauantaina 12.5.2018 klo 9 alkaen. Mukana turnauksessa oli viisi kyläjoukkuetta. Voiton otti Alposjärven joukkue, Pellon Tanhupallot nappasivat hopeamitalit. Annin Mussukat, Kapusta ja Mellakat pelasivat myös hyvän turnauksen.

8. Kuohun kevätkokous pidettiin seuran talolla su.20.5. klo 13. Osanotto tähän "tilikokoukseen" oli hyvä. 

9. Perinteiset siivoustalkoot Kuohulla pidettiin to.14.6. Mukana oli 13 ahkeraa siivoojaa ja remonttireiskaa. Talo ja Kuohun piha-alue saatiin hyvään juhannuskuntoon. Trimmerillä vielä juhannusviikolla viimeistellään pihanlaitoja. Satoi tai paistoi, Kuohulla juhannusaaton vietto onnistuu!

10. Tanssikauden avaus oli juhannusaattona 22.6. klo 20.30-01.30. Tanssimusiikista vastasi Pohjola-humppa, laulusolistina Juha Tikkala. Viime kesänä lomatansseissa pojat saivat suuren suosion ja esiintyjiä toivottiin Kuohulle ensi vuonnakin, vaikka juhannusaattona. No, nyt se toteutui ja tanssikansa tykkäsi! Taloudellisesti ilta oli tosi hyvä! Kiitos Mellakosken talkooväelle ja tanssikansalle. Ulkolavalla oli tietysti Tommin karaoke! Laulu kuului kauas Rovanpäähän saakka.

11. Lomatanssit la.7.7.klo 20.30-01.30 onnistuivat hyvin. Sarmas oli todella mainio yhtye, josta tanssiväki piti kovasti. Väkeä oli mukavasti, hieman jäätiin kuitenkin yleisötavoittestamme. Jalkapallon MM-kisalähetykset ehkä hieman verottivat yleisömäärää. Lomatikassa oli mukana 47 heittäjää. Kokkosen Veikko oli tyytyväinen tikkakisan tunnalmaan.

12. Miesten perinteinen jaslkapalloturnaus pelataan ennakkosuunnitelmien mukaan la.21.7. Kovat helteet jatkuvat säätiedotuksen mukaan vielä silloinkin. Urheilukentän nurmikko on "palanut" helteiden ja kuivan kauden aikana. Mukana turnauksessa ovat Mellakoski, Kapusta ja Alposjärvi. Naiset eivät saaneet "pystyyn"turnausta.

13. Lomatanssien päätösiltaa on siirtynyt, jos sopiva "sauma" löytyy voidaan kolmannet tanssit järjestää elokuussa. Oli näin jälkiviisaana sanottuna hyvä päätös. Helteiden vuoksi Kuohun urheilutalo olisi ollut näissä olosuhteissa kuin sauna. Ilmanvaihto on hyvä, mutta jos ulkona tanssien aikana on helle, ei taloa saada viilennettyä.

14. Pöyräretki Meltosjärvelle tehtiin su.26.8. hyvän sään vallitessa. Mukana retkellä oli 15 pyöräilijää. Erkki Kumpula esitteli osanottajille "uuden" savottarakennuksen, jossa olikin paljon nähtävää. Läheisellä laavulla paistettiin makkarat ja juotiin nokipannukahvit. Kaikkiaan retki oli hyvin onnistunut. Kiitos!

15. Kuohun syyskokous pidettiin seuran urheilutalolla su.18.11. klo 13 alkaen. Kuohun puheenjohtajana jatkaa Markku Kangas, sihteerinä Aino Kurtti. Kuohun sääntöjä on "päivitetty" nykyaikaan. Johtokunnan jäsenmäärä pieneni lähes puoleen. Ensi vuoden toiminta jatkuu entiseen tapaan. Tapahtumakalenteri valmistunee tammikuun aikana.

16. Seuran perinteinen pikkujoulu on jälleen itsenäisyyspäivän aattona ke.5.12. klo 19 alkaen. Jouluruokailusta vastaa tietysti Ravinteli Nälkäinen hauki. Tommin karaoke viihdyttää loppuillan. Ennakkoilmoittatumiset Piimätien Puotiin to.29.11. mennessä. Pikkujoulusta oli ilmoitus Meän Tornionlaaksossa to.22.11.

Kuohun tapahtumia 2017

1. Kuohun johtokunnan järjestäytymiskokous pidettiin ke.1.2. klo 19 Urheilutalolla. Kuohun varapuheenjohtajaksi valittiin Salme Ylävaara. Aino Kurtti suostui toimimaan myös seuran rahastonhoitajana. Johtokunta päätti alustavasti vuoden 2017 tapahtumista.

2. Kuohun naisten sählyjoukkue pelasi Haaparannalla kovan turnauksen aloittaen näin urheiluvuoden.

3. Kyläviestit hiihdettiin perinteitä kunnioittaen la.1.4. klo 12 alkaen. Ensin kisailtiin Ylitornion Osuuspankin Hippohiihdot, joissa oli osanottajia tosi hyvin lähes 60 hiihtäjää. Kyläviesteissä tehtiin 2000-luvun osanottaennätys, sillä kolmessa perinneviestissä oli mukana peräti 37 joukkuetta. Laduilla nähtiin myös uusia joukkueita lähikylistä, joten viestin tulevaisuus näyttää hyvältä. Ladut olivat loistokunnossa, kiitos Arille ja Osmolle!

4. Kuohun mestaruushiihdot kisailtiin Kyläviestien laduilla Mellakoskella su.2.4. Hyvin oli hiihtäjiä myös seuran mestaruushiidoissa, lähes 30!

5. 43.Vappuhölkkä ma.1.5.2017 klo 13 alkaen. Juoksukauden avaus Lohijärvellä onnistui jälleen hyvin. Mukana hölkässä oli 145 juoksijaa! Kiitokset kaikille mukana olleille!

6. Suomi 100- vuotta pyöräilytempaus 1.5.- 29.10. Kuntolaatikot entisissä paikoissa, uusi laatikko Ratasvuoman risteyksessä.

7. Lentopallon kyläturnaus pelattiin la.6.5.2017 klo 10-14.30 Kuohulla. Mukana oli sopivasti viisi kyläjoukkuetta. Siisti ja tasainen turnaus. Voittajajoukkueen Kapustan kuva ja lyhyt juttu löytynee Meän Tornionlaakso- lehdestä to.11.5.

8. Naisten sählyturnaus pelattiin la.13.5. Kuohulla. Mukana oli 4 joukkuetta. Tässä loppusijoitukset 1. Kapusta 2. Mellakat 3. Junior-Mussukat 4. Senior-Mussukat.  

9. Kuohun kevätkokous pidettiin su.28.5. klo 14 Urheilutalolla. Hyväksyttiin vuoden 2016 tilit. 

11. Kuohun perinteiset siivoustalkoot pidettiin ke.14.6. klo 10 alkaen. Laitettiin Kuohu sisältä ja ulkoa juhannuskuntoon. 

12. Juhannusaaton tanssit 23.6. ovat tanssikauden mahtava avaus. Taattua tanssimusiikkia esittivät Tapani Haapasaaren solistiytye, solisteina Heidi Haapasaari, Petri Haapasaari ja Juha Imberg vierailevana laulusolistina Mika Jefremoff.  Kuohu oli mukana HulaHulassa, joka onnistuikin mainiosti. Väkeä oli 2000-luvun ennätysmäärä.  Illan taloudellinen tuotto oli seuran toiminnalle huomattava.

13.Pikkuväen pinkaisu la.1.7. klo 13 Ohjelmassa oli myös viime kesän malliin Kolmen polven viestijuoksu, jonka voitti Tarja Heikan joukkue Hyllykylästä.

14. Pohjolan yössä ei ole tällä kertaa konserttia, vaan keskitytään tanssimaan. Pohjolan Humppa laulusolistina Juha Tikkala vastasivat hyvästä tanssimusiikista Dallapen malliin. Varsinkin Liakasta oli tansseissa hyvin väkeä. 

15. Naisten ja miesten jalkapalloturnaukset la.22.7. Alposjärvi voitti naisten ja Mellakoski miesten turnauksen.

16. Lomatanssit la.22.7. 21-02 Ensivierailulla tosi hyvä ja monipuolista tanssimusiikkia soittava 5-miehinen Duuriseiska Kemijärveltä. Olipa tosi hyvä kitarayhtye.

17. Pyöräretkeä ei tehty mutta sitäkin enemmän käytiin kuntolaatikoilla. Pyöräilysuorituksia tehtiin ennätysmäärä. Suoritusvihkot kerättiin lokakuun lopulla ja tulokset julkistetaan Kuohun pikkujoulussa 5.12. klo 19 alkaen. 

18. Lohijärven kyläkirjan julkistamisjuhla pidettiin Kuohulla 5.11. klo 13 alkaen. Siltaremontista huolimatta väkeä saapui yllättävan paljon Kuohulle, kaikkiaan 130 henkeä. Lohijärven kyläkirjan loppupuolella on "bonuksena" 100 sivuinen Kuohun 100-vuotishistoriikki.

18. Kuohun syyskokous pidettiin su. 19.11. seuran urheilutalolla. Mukana kokouksessa oli 12 seuran aktiivitoimijaa. Tulevan vuoden 2018 tapahtumakalenterin runko hyväksyttiin. Seuran puheenjohtajana jatkaa Markku Kangas Mellajärveltä, sihteeri-rahastonhoitajana on Aino Kurtti Mellakoskelta. Toiminta jatkuu Kuohussa edellisvuosien tapaan!

 

 

 

Kuohun tapahtumia 2016

1. Kyläviesti- hiihtotapahtuma järjestettiin 40. kerran la.9.4.2016 Mellakoskella Anni Palokankaan hiihtokeskuksessa. Mukana juhlaviesteissä oli 22 joukkuetta ( kolme viestiä). Tapahtuman aloitti ensi kertaa Hippohiihto, jossa oli yllättävän suuri osanotto. Kaikkiaan 47 hiihtäjää oli mukana kahdessa yhteislähdössä. Kiitos Ylitornion Osuuspankille, toimitsijoille, ja kaikille hiihtäjille huoltajineen. Ensi talvena jatketaan tätä harvinaista hiihtotapahtumaa! 

2. Kuohun mestaruushiihdot kisailtiin kyläviestien laduilla Mellakoskella su.10.4.klo 12. Yhteensattumien vuoksi mukana oli tällä kertaa vain 15 hiihtäjää. Palkintopokaalit jaetaan vappuhölkän palkintojenjaon jälkeen Kuohulla 1.5.2016.

3. Perinteinen Vappuhölkkä juostiin Lohijärvellä jo 42. kerran. Lämmin vappusää suosi tapahtumaa, juoksijoita oli peräti 176 ja yleisö oli myös paljon. Kiitos juoksijoille, huoltojoukoille, yleisölle ja 22 hengen vahvuiselle toimitsijajoukolle. Ensi vappuna juoksuperinne tietysti jatkuu! 

4. Lentopallon kyläturnaus pelattiin Kuohulla jo 31. kerran la.7.5.2016. Mukana tällä kertaa oli maksimimäärä eli 5 joukkuetta. Turnaus oli hyvähenkinen ja tasainen. Kapusta voitti nytkin kaikki neljä otteluansa. Seuraavista sijoista taisteltiin loppuun asti. Mellakosken nuori joukkue otti hopeaa, Lohijärvi pronssia. Pessalompolo pelasi hyvän turnauksen, mutta jäi silti neljänneksi. Alkkula sijottui yllättäen viimeiseksi. Turnauksen johtajana toimi Pentti Pakisjärvi. 

5. Lohijärven Kuohun kevätkokous pidettiin seuran talolla su.29.5. klo 19 alkaen. Väkeä oli hyvin kokouksessa, 16 henkeä. 

6. Kuohun perinteiset siivoustalkoot olivat ke.8.6. klo 10-17. Vettä sateli mutta kaikille löytyi sopivaa työtä, koska ohjelmassa oli sisätilojen siivousta, maalausta, pientä remonttia ja tontin siistimistä. Ruoka ja kahvi maistui talkooväelle! Kuohun maalausurakkaa ja remonttia jatkettiin juhannusviikolla ahkerasti. Varsinkin Seppo ja Valto uurastivat ja hyvää jälkeä syntyi. Viimeisenä kaadettiin rautainen lipputanko, hiottiin ja maalattiin. Talo saatiin hyvään kuntoon aaton tansseihin.

7. Juhannusaattona 24.6. juhlittiin Kuohulla entiseen hyvään malliin. Tropicana-yhtye vastasi tanssimusiikista. Karaokelavalla oli myös täysi meno päällä jo klo 22 alkaen. Poikkeuksellisen paljon nuorisoa saapui Kuohulle aattoa viettämään, se yllätti järjestäjät mieluisasti. Tästä on hyvä jatkaa ensi viikonvaihteessa Pohjolan yössä- tanssitapahtumaan! Kiitos myös talkooväelle, oli tuttu jengi töissä taas!

8. Naisten jalisturnaus pelattiin Lohijärven kentällä la.2.7.2016 klo 10-13. Mukana turnauksessa oli neljä joukkuetta, mikä onkin sopiva määrä. Alposjärven, Kapustan ja Mellakosken lisäksi ensikertalaisena oli mukana Alkkulan nuoret tytöt. Pelit saatiin pelata hyvissä olosuhteissa, lämpöä oli sopivasti 20 astetta ja navakka etelätuuli "friskasi". Alposjärven rutinoitu joukkue voitti turnauksen, joka muutoin oli tasainen ja hyvä. 

9. Pohjolan yössä tanssitapahtuma järjestettiin nyt jo 11. kerran la.2.7.2016. Konsertin asemasta iltamissa kuultiin ja nähtiin Eila Enbusken kirjoittama Kairoilta kuultua-esitys, jonka sujuvasti esittivät Nuuskairan Väärtit. Mukana höysteenä oli paljon vanhaa tanssimusiikkia, joka esitettiin komeasti, lauluvoimaa riittää tällä ryhmällä. Iltamat olivat myös suuri yleisömenestys, sali oli täynnä väkeä, joka palkitsi esiintyjät useaan otteeseen raikuvilla suosionosoituksilla. Illan tansseihin tuli aika paljon lisäväkeä mutta tanssisalissa olisi ollut kyllä tilaa vielä isommalle joukolle. Karaokelavalla oli hyvä lomafiilis, muutamaan otteeseen lava "pullisteli" aivan entiseen malliin.  

10. Sadekuurot uhkasivat su.3.7. Lasten leikkiolympialaisia aivan H-hetkeen asti. Sadesään vuoksi osanotto jäi tavallista pienemmäksi. Olympialaisten lajiohjelmaa karsittiin märän kentän vuoksi, vain juoksut kisailtiin. Viimeisenä lajina kilpailtiin ensi kertaa Kolmen polven viestijuoksu. Olympiahenki oli korkealla, sillä mukaan viestiin uskaltautui hienosti 6 joukkuetta. Tarja Heikan joukkue Hyllykylästä voitti jännittävän viestin. 

11. Miesten jalkapallon kyläturnaus pelattiin la.9.7. klo 10-13. Mukana oli kolme kyläjoukkuetta Kapusta, Mellakoski ja Lohijärvi. Tämä oli myös turnauksen palkintojärjestys. Kantomaanpäätä kaivattiin mukaan mutta hyvä näinkin. Nuoria ensikertalaisia oli joukkueissa, joten ensi kesänä pelataan viikko juhannuksen jälkeen 32. kyläturnaus.

12. Heinähölkän esikisa la.23.7.2016 klo 15 juostiin 26 asteen helteessä. Reima oli touhunnut kisan. Osanottajia oli 15, kaikki tunnettuja kestävyysjuoksijoita. 

13. Mahtavat lomatanssit la.30.7.2016 päättivät komeasti kesän tanssikauden. Järjestysväkeä saimme Mellakoskelta. Jupon Erältä tuli SM-kisaväkeä mukavasti. Nuoriso "bailasi"siististi ulkolavalla. Tanssisalissa oli myös tunnelma korkealla, olihan Jettiset lavalla viihdyttämässä. Kaikki kesän kolmet tanssit menivät odotettua paremmin myös yleisömäärän suhteen. Kiitokset uskollisselle Kuohun tanssiväelle ja tutulle talkooporukalle. 

14. Naisten sählyturnaus pelattiin ruska-aikaan la.17.9.2016. Mukana oli sopivasti neljä joukkuetta, jotka pelasivat tasaisen ja hyvähenkisen turnauksen. Alposjärvi oli kuitenkin selvä YKKÖNEN tehden kolmessa pelissään peräti 21 maalia. Annin Mussukat ja Kapusta taistelivat hopeatilasta tasaisesti, Mussukat laukoivat 12 maalia ja Kapusta 11. Viimeiseksi jäi Aamuyön pilkkijät eli Krunninivojen joukkue, joka pelasi nousujohtoisen turnauksen. Ensi keväänä he voivat tehdä jo yllätyksen.

15. Kuohun syyskokous pidettiin su.27.11.2016 klo 13 alkaen seuran urheilutalolla. Kokous sujui sopuisasti ja hyvässä hengessä. Henkilövalinnat julkaisen päiväkirjassani, kunhan saan ne sihteeriltä sähköpostiini.  

16. Kuohun pikkujoulu järjestettiin entiseen malliin Kuohulla itsenäisyyspäivän aattoiltana ma.5.12. klo 19. Ilta onnistui hyvin ja ja jouluruoka maistui. Ohjelmaosuuden jälkeen osa väkeä lähti kotimatkalle mutta ilta jatkui vauhdikkaana Tommin karaoken ja tanssin merkeissä. Kiitos kaikille !

17. Talkoot Kuohulla aatonaattona 23.12.2016 klo 12 alkaen. Laitamme Kuohun kuntoon jouluaaton hartautta varten. (tied. Salme 040-5103399)

18. Ylitornion seurakunta pitää Meltosjärven kappelin remontin vuoksi perinteisen jouluaaton hartaustilaisuuden Kuohulla 24.12. klo 14 alkaen.  

Tapahtumia vuonna 2015

1.Helin Vaali-iltamat Kuohulla pe.20.2. klo 19-23.30 aloittivat mukavasti tapahtumavuoden 2015. Väkeä tuli paljon lähikylistä Mellakoskelta, Mellajärveltä, Lohijärveltä, Pakisjärveltä, Pessalompolosta, Meltosjärveltä ja Raanujärveltä. Vaali-iltamien äänentoistosta ja loppukaraokesta vastasi Tommin karaoke. Tuomas on satsannut kovasti rahaa äänentoistolaitteisiin ja karaoken kappalepaketteihin.

2.Kansanhiihtokausi Kuohun kylissä on jo hyvässä vauhdissa. Pakisjärvellä hiihtokausi aloitettiin jo vuoden 2014 puolella ennen joulua. Lohijärvellä on kansanhiihtolatu ollut auki tammikuun alkupuolelta. Latu lähtee kohti Leukumaavaaraa Rovanpäästä, kiertäen Ylävaaran, Loukkolan ja Erkkilän kautta kohti vaaraa. Toivottavasti saamme kaikki Kuohun toiminta-alueen kylät kuntoilemaan hiihtämällä, pyöräilukauden hyvä tulos velvoittaa! Sitten taas hiihtokauden päätyttyä keräämme kansanhiihtovihkot arvontaa varten.

3.Kyläviestihiihdot kisailtiin entiseen malliin Mellakoskella Anni Palokankaan peltoaukealla. Vesiräntää satoi mutta ei se tahtia haitannut. Joukkueita oli mukana 22, mikä on hyvä tulos näinä aikoina, jolloin hiihtoharrastus on hiipunut joka tasolla. Tulokset löydät Päiväkirjastani ja Meän Torniolaakso- lehdestä (1.4.2015). Kiitokset uskollisille hiihtäjille ja talkooväelle. Annille ja Arille kiitoksien lisäksi papukaijamerkki Kuvagalleria kyläviestihiihdoista on kerännyt jo paljon katselijoita.

4. Kuohun mestaruushiihdot kisailtiin su.29.3. klo 12 kyläviestiladuilla Annin hiihtokeskuksessa Mellakoskella. Mukana oli 20 seuran hiihtäjää, pokaalit jaetaan Vappuhölkän palkintojenjaon jälkeen.

5.Vappuhölkkä juostiin 41. kerran 1.5.2015 Lohijärvellä. Sateisesta ja kylmästä säästä huolimatta osanottajia oli yli 150. Kuohun vappuhölkän suosio on vakaa, nyt oli mukana ensikertalaisia ainakin 30 juoksijaa, joten tulevaisuuskin näyttää turvatulta. Talkootehtävissä oli juoksun aikana oli ainakin 22 seuran jäsentä, kaikki sujui mukavasti. Kiitos kaikille mukana olleille ja hyvää loppukevättä! 

7. Kesän pyöräilykausi alkaa 2.5, jolloin pyöräilylaatikot ja suoritusvihkot saa viedä tutuille suorituspaikolle. Veimme Salmen kanssa laatikon lentopalloturnauksen aikana Piimätielle entiseen paikkaan. Viime kesänä Piimätien kuntovihko Pessalompolossa keräsi eniten nimiä, toiseksi suosituin oli Mellakosken pyöräilyvihko. Kantomaanpäässä on ollut kuntovihko jo muutaman päivän. Jk. Pyöräilykausi jatkuu hyvien kelien myötä lokakuun loppuun asti.

8. Lentopallon kyläturnaus pelattiin jo 30. kerran la.9.5. klo 10 alkaen Kuohulla. Mukana oli tässä juhlaturnauksessa viisi joukkuetta. Kapusta oli jälleen paras, ei hävinnyt yhtään erää turnauksessa. Lopullinen tuloslista selvisi vasta viimeisessä ottelussa Lohijärvi- Mellakoski. Hopeasijan iski Lohijärvi, Pessalompolo oli kolmas. Mellakoski taisteli hyvin mutta mitallisija jäi toteutumatta. Alkkula jäi tiukassa turnauksessa viimeiseksi vaikka peliesitys oli kohtuullisen hyvä.

9. Naisten perinteinen sählyturnaus pelattiin la.23.5. Kuohulla. Mukana oli neljä terhakkaa naisjoukkuetta. Alposjärvi voitti turnauksen, Kapusta nappasi hopeaa ja Mellakoski pronssia. Mellakaira joutui tyytymään neljänteen sijaan. Tuomarina oli tietysti Mika Hallikainen.

10.Kuohun kevätkokous pidettiin ke.3.6. klo 19 urheilutalolla. Mukana kokouksessa oli 12 seuran jäsentä. Tili- ja vastuuvaupaus myönnettiin tilienpitäjälle sekä johtokunnalle.

11. Kuohun siivoustalkoot pidettiin ti.9.6. klo 17-20. Mukana oli 16 reipasta talkoolaista ja siistiä tuli. Kuohu siivottiin juhannuskuntoon sisätiloista ja ulkoa. Naiset häärivät sisällä, mäntytolu tuoksui! Miehet haravoivat ison tontin, raivaussaha pärisi ja trimmeri vonkui! 

11.Juhannusaaton tanssit ja karaoke Kuohulla pe.19.6.2015. Yksi Kuohun suosikkiyhtyeistä Tapani Haapasaaren solistiyhtye Kolari- Rovaniemi akselilta viihdytti runsasta tanssiyleisöä. Tapani vieraili yhtyeineen Kuohun tansseissa ensi kerran vuonna 1984. Kaunis aattoilta oli saanut tanssin ystävät liikkeelle, Kuohun pihalla oli klo 23 aikoihin yli 100 autoa ja taksit toivat vielä lisää väkeä mökeilta klo 24 asti. Lippuja myytiin lähes 300, joten ilta oli myös taloudellisesti hyvin onnistunut, Tanssiväkeä saapui Kuohulle laajalta alueelta, kauimmat jopa 500 km päästä. Kiitos kaikille aattoa Kuohulla viettäneille!

12.Pikkuväen pinkaisu kisailtiin hyvissä olosuhteissa su. 28.6.2015 klo 12-13 Lohijärven kentällä. Pikkuväen lisäksi kisaan osallistuivat myös pinkaisua seuraamaan tulleet mummot. He juoksivat pinkaisun ensimmäisenä ja näyttivät mallia hyvästä kisahengestä. Tällä kertaa mukana oli kaikkiaan 30 osanottajaa ja tunnelma oli korkealla!

13.Pohjolan yössä- tanssitapahtuma järjestettiin 10. kerran la.4.7.2015 klo 18- 01 Tanssitapahtuma oli jälleen suuri menestys, lähes 400 myytyä lippua on hieno saavutus näinä aikoina! Palaan tarkemmin illan tapahtumiin myöhemmin. Mukavia kuvia on tulossa Kesätapahtumia Kuohulla kuvagalleriaan. Nuorisoakin saapui kiitettävästi Kuohulle, hyvä hyvä!

14. Naisten jalkapalloturnaus pelattiin la.11.7. klo 10 alkaen Lohijärven kentällä. Mukana oli kolme joukkuetta Alposjärvi, Kapusta ja Mellakoski. Mukava turnaus kaikkiaan. Illalla lomatansseissa oli muutama turnauspelaaja. Kaikki toivoivat, että naisten jalisturnaus pelattaisiin tulevinakin vuosina.

15.Lomatanssit, -tikka ja -karaoke Kuohulla la.11.7.2015. Tanssiyleisöä viihdytti maanmainio Hannu Hautaniemen yhtye. Iltapäivällä oli Pakisjärven koulujuhla, jossa myin 30 ennakkolippua illan tansseihin. Lomatanssit onnistuivat hyvin, Tangomarkkinoiden miesten finaali verotti kuitenkin hieman väkeä.  

16. Miesten jalkapalloturnauksen pelattiin la.25.7. sadesään vallitessa. Kapusta voitti 30. kerran järjestetyn kyläturnauksen, Mellakoski löi rangaistuslaukuskisassa Tengeliön 7-6 lukemin. Urheilullinen ja hyvä turnaus säästä huolimatta. Turnausjohtajana toimi Markku Kangas.

17. Seuraavista tansseista ei ole tietoa. Raanujärvi, Sirkkakoski ja Lankojärvi ovat järjestäneet useita lomatansseja heinäkuun aikana, joten "paineita" Kuohun tansseja kohtaan ei ole. Jos jokin erityistarve tansseille ilmaantuisi ( lisäväkeä tulisi Kuohulle syntymäpäivien, häiden tai muiden juhlien vuoksi) voidaan neuvotella vielä tanssien järjestämisestä. Kuohulle pitäisi saada vähintään 150 henkeä, jotta tunnelma olisi hyvä ja tanssit olisivat taloudellisesti kannattavat. 

18. Kuohun syyskokous pidettiin urheilutalolla su.15.11.2015 klo 13 alkaen. Mukana oli 12 seuran jäsentä. Kuohun toiminta jatkuu vuonna 2016 entistä rataansa, tutut ja suositut urheilutapahtumat järjestetään.

19. Pikkujoulun siivous- ja somistustalkoot pidettiin Kuohulla. to.3.12. klo 14 alkaen. Mukana oli sopivasti talkooväkeä.

20. Kuohun pikkujoulua vietettiin iloisissa tunnelmissa urheilutalolla la.5.12.2015 klo 19 alkaen. Jouluruokailussa oli mukana 60 seuran jäsentä ja lisää väkeä tuli vielä juhliin illan aikana.

Lohijärven Kuohun tapahtumat 2014

1. Kansanhiihtotempaus Kuohun toiminta-alueen kylissä on alkanut. Pakisjärvellä ainakin latu on ollut jo hiihtokunnossa muutaman viikon. Nyt kun uutta lunta on viime viikon aikana tullut, niin olisi syytä avata ladut kansanhiihtäjille. Eiköhän joka kylästä löydy hiihtohenkinen laduntekijä, kun oikein kiltisti puhuttellaan. Ylitornion kunta varmaan tulee laduntekijää "vastaan" antamalla pientä bensarahaa (tarkista asia Jarmo Jaakolta). Kylätoimikunnat ovat myös mahdollisia kuntoladun tekemisen kustannusten jakajia. Viekäähän heti myös kuntovihko hiihtosuoritusten kirjaamista varten. Vappuna Kuohu arpoo pokaaleja kylien hiihtäjien kesken viime kevään malliin.

2. Kuohun johtokunnan järjestäytymiskokous oli su.19.1.klo 11 urheilutalolla. Sihteerinä jatkaa Harri Laamanen, rahastonhoitaja Raimo Lohiniva ja varapuheenjohtaja Veikko Kokkonen.

3. Kyläviesti hiihdettiin la.22.3.2014 entisessä tutussa paikassa Mellakoskella Kuijasjoentien varrella. Mukana viesteissä oli kaikkiaan 31 joukkuetta, mikä oli neljä enemmän kuin viime talvena. Kyläviestien tulokset Päiväkirjassani ja kuvia viesteistä etusivulla ja Kyläviestit 2014 kuvagalleriassa.

4. Kuohun mestaruushiihdot kisailtiin kyläviestiladuilla su.23.3. Seuran mestaruushiihdoissa oli Mellakoskella 30 osanottajaa.

5. Perinnelauturetki hiihdettiin ensi kertaa Meltosjärvellä la. 29.3. klo 14, isäntinä toimivat Erkki ja Tommi. Lumiolosuhteet olivat haastavat aikaisen kevään vuoksi. Osanottajia oli vakiomäärä viidestä Kuohun toiminta-alueen kylästä. Meltosjoen rantatörmällä paistettiin hiillosmakkaroita ja juotiin kahvia kylän uudella laavulla. Laturetken päätöstilaisuus oli Marin kyläkahviossa, jossa arvottiin palkintoja ja laulettiin päätteeksi loppukaraoke. Kiitos!

6. Vappuhölkkä juostiin 1.5. klo 13 entiseen malliin, nyt jo 40.kerran. Talkooväkeä oli mukana juoksutapahtumassa 20 henkeä, juoksijoita 160 ja yleisöäkin ainakin 100! Kaikki meni aivan hyvin, kiitos kaikille! Erityinen papukaijamerkki Lapin Kansan toimittajalle Pentti Keskipoikelalle ja kunniamaininta Tornionlaakson Einari Rautiolle!

7. Kesän polkupyöräilykausi on alkanut. Suorituslaatikot ovat entisillä paikoillaan: Lohijärvellä vedenottamon laidalla, Piimätien risteyksessä Pessalompolossa, Makelän entisellä kaupalla Mellakoskella, Mellakairan vihko Röyttävaaran laidalla Muurolan tien varrella ja uusina suorituspaikkoina Meltosjärven suorituslaatikko on Meltosjoen sillan läheisyydessä laavun laidalla. Kantomaanpään laatikko on Juoksengin tien tisteyksessä. Eniten suoritusnimiä ovat 7.5. mennessä saaneet vihkoon Meltosjärven pyöräilijät. Toukokuun lopulla näyttäisi eniten suorituksia olevan Mellakosken vihkossa. Uutena suorituspaikkana tuli vielä mukaan Pakisjärven ja Alposjärven mökkiläisten toivomuksesta kuntolaatikko Vallon Fransin pihapiirin laitaan "jäteasemalle". Tässä väliaikatilanne pyöräilysuorituksista 10.7.2014. Piimätien vihkossa jo yli 400 suoritusta, Mellakosken vihko toisena lähes 400 pyöräilijää. Lohijärven kuntovihkossa kohta 300 nimeä! Muiden vihkojen suoritusmäärät eivät ole tiedossani. Hyvältä näyttää, varmaan päästään syyskuun loppuun mennessä yli 2000 suorituksen. 

8. Kuohun keväiset siivoustalkoot pidettiin to.22.5. klo 9 alkaen. Mukana oli peräti 17 ahkeraa talkoolaista. Kuohun talo siivottiin sisältä ja iso tontti ulkoa. Siistiä tuli!

9. Kuohun kevätkokous pidettiin urheilutalolla su.25.5. klo 12. Kuohun 100-juhlavuosi oli onnistunut myös taloudellisesti, josta kiitos kaikille. Tilaisuuden päätteeksi arvottiin Kuohun kansanhiihtopalkintoja. Hiihtäjäpatsaan voittivat Mellajärveltä Kaisa Nyyssölä, Lohijärveltä Raija Kenttämaa, Pakisjärvellä oli eniten hiihtosuorituksia, peräti 577 ! Pokaalin saivat Mauri Kangas ja Oili Kangas.  

10. Kesäkauden avaus Kuohulla la.31.5. onnistui odotuksia paremmin. Kylmä sateinen ilta ei säikyttänyt karaokeväkeä, taloudellisesti päästiin voiton puolelle. Varsinkin Piimätie oli hyvin edustettuna karaoketansseissa.

11. Lentopallon kyläturnaus pelattiin Sämpyn muistoturnauksena la.7.6. Kuohulla. Mukana turnauksessa oli neljä kyläjoukkuetta. Turnauksessa vallitsi hyvä urheiluhenki. Pentti Pakisjärvi toimi turnusjohtajana ja muisteli avaussanoissaan lämpimästi edesmennyttä rehtiä Kuohun urheilumiestä Reijo Ylinivaa. Lentopallon kyläturnaus on pelattu joka kevät vuodesta 1986 lähtien, joten ensi keväänä on jo 30. kyläturnaus. Meltosjärven joukkue voitti tasaisen turnauksen kahdella voitolla ja yhdellä tasapelillä. Toiseksi tullut Alkkula pelasi kaksi tasapeliä ja yhden voiton, tuloksena 4 pistettä. Lohijärvi nappasi pronssia ja Mellakoski oli niukasti neljäs.  

12. Tanssikauden avaus Kuohulla viime vuoden malliin juhannusaattona 20.6. onnistui karmeasta säästä huolimatta hyvin. Väkeä tuli tansseihin vakiomäärä, pääsylippuja myytiin lähes 300. Paikallisia juhlijoita oli hieman normaalia vähemmän. "Uutta tanssiväkeä" tuli aattona kuitenkin paljon Kuohulle, ehkä 1/3 tanssijoista oli hieman oudompaa sakkia. Hyvä näin että tanssimme kerää yleisöä yhä laajemmalta alueelta. Kiitos tanssi- ja talkooväelle, näin saimme kesän tanssikauden komeasti käyntiin. Tässä aattonsa talkootöissä viettänyt reipas tuttu ryhmä: Anna, Ville, Marja, Kyllikki, Harri, Sisko, Heikki, Sanni, Salme ja Martti. Hannu Hautaniemen yhtye sai jälleen kaikkien suosion. Tässä on esimerkillinen, työtä pelkäämätön ja tanssiyleisön toiveet hyvin täyttävä tanssiyhtye! Tommille myös kiitos karaokelavalle!

13. Naisten ja miesten jalkapalloturnaukset pelattiin hyvissä olosuhteissa Lohijärven kentällä la.28.6. klo 9.40- 14.30. Naisten turnauksessa oli mukana neljä kyläjoukkuetta. Sirkkakosken naiset voittivat turnauksen, Kantomaanpää otti hopeaa ja Kapusta pronssia. Alposjärvi oli tällä kertaa neljäs. Miesten turnauksessa oli kolme tasaista joukkuetta. Kapusta voitti ratkaisuottulussa Mellakosken 2- 0 ja oli paras. Mellakoskelle hopeaa ja Sirkkakoskelle pronssia. Sirkkakosken maalissa pelasi kylän "vävypoika" Sami Kreivi. Mäkelän Anna oli keittänyt pelaajille keittolounaan, joka syötiin pian lopuun, kaikki kun eivät ilmoittatuneet ruokailuun. Pelaajat kehuivat Annan lounasta, joka maksoin vain 5e.

13. Pikkuväen pinkaisu kisailtiin su.29.6. klo 13-14 Lohijärven kentällä. Lämmin sää suosi pinkaisua ja lomatunnelma oli aistittavissa. Pikkuväekeä oli saapunut kisailemaan kaikkiaan 34 urheilijanalkua. Nuorimmat osanottajat olivat syntyneet vuonna 2013. Leikkijuna Ruputti kuljetti lapset "huviristeilylle" kentällä, kaikki halusivat tietysti ajella Ruputin kyydissä. Junailija Mauri Kangas antoi lasten myös ohjata junaa.

14. Pohjolan yössä kerran-tanssitapahtuma la.5.7. klo 19-02 oli tietysti jälleen menestys. Väkeä oli paikalla lähes 400 henkeä, hienon lomasään vuoksi yleisö oli hyvällä tuulella. Tilaa riitti hyvin tanssilattialla, koska osa väkeä viihtyi hyvin karaokelavalla. Pessalompolon talkoojengi hoiti jälleen hyvin hommat!

15. Lomatanssit Lohijärvellä la.12.7. eivät menneet aivan "putkeen". Hellekausi jatkui myös tanssi-iltana, jolloin lämpöä riitti vähän liikaakin (27 asteeen verran). Helle varmaan uuvutti osan Kuohun vakiotanssiväkeä jäämään kotiin lepäilemään television ääreen ja katsomaan tangomarkkinoita ja jalkapallon MM- pronssiottelua. Yritimme tuulettaa tanssisaliamme öisin helleviikon aikana ja saimmekin salin lämpötilaa muutaman asteen laskettua. Varjon puolella karaokelavalla oli kuitenkin tanssien aikana hieman viileämpää. Yleisötavoitteeseen emme päässeet. Tähän löytyy tietysti monta syytä, jotka ovat nyt tiedossamme. Näyttäisi siltä, että on vain kaksi varmaa tanssi-iltaa on kesässä, jolloin saamme talon täyteen väkeä: juhannusaatto ja Pohjolan yössä kerran- tanssitapahtuma. Kiitos lomatanssien talkoo- ja tanssiväelle: talkoojengissä oli tällä kertaa mukana Raija, Raimo, Katri, Eero, Veikko, Kaarina, Heikki, Sanni, Salme ja Martti.

16. Ainolan pyöräretki la. 13.9.2014 onnistui hienosti, kiitos kaikille osanottajille. Sää suosi retkeä, perillä Ainolassa saimme tutustua kartanoon tilanhoitaja Jussi Nurmisen opastuksella. Paljon oli nähtävää reissulla.  

17. Kuohun syyskokous pidettiin su.16.11. klo 13 seurantalolla. Henkilövalinnat laitan myöhemmin päiväkirjaani. Johtokuntaan valittiin uutena jäsenenä Osmo Kuure Pessalompolosta. 

18. Kuohun perinteinen pikkujoulu järjestettiin pe.5.12. 2014 klo 19 Kuohun talolla. Jouluruokailusta vastari jälleen Nälkäinen hauki, ruoka oli todella maukasta ja sai paljon kiitosta. Ruokailijoita oli 80 vaiheilla, Vähä-Lohijärveltä tuli vielä lisäväkeä tansseihin, joten karaoken aikana lattia täyttyi tanssijoista ja hauskaa oli. Tommi on hankkinut kesäkauden jälkeen lisää karaokekappaleita, joten valikoima on nyt Tommilla todella laaja. Kiitos kaikille! Pikkujoulukuvia voin lähettää korvauksetta halukkaille. Ohjelmaosuudessa hauskuttivat yleisöä Tuula ja Pena. Hyvä, hyvä!

 

Lohijärven Kuohun tapahtumat 2013

1. Juhlavuoden tapahtumat alkoivat järjestysväen kertauskoulutuksella maaliskuun alussa. Kuohulta oli hyvä osanotto, joten seuran järjestyksenvalvojat ovat koulutettuina valmiina juhlavuoden tapahtumiin.

2. Perinteiset Kyläviestit hiihdettiin Mellakoskella la.23.3. klo 13. Mukana viesteissä oli 27 joukkuetta, eniten osanottajia oli Mellajärveltä. Kyläviestien tulokset löydät Päiväkirja/Blogi sivultani. Kiitokset hiihtäjille, talkooväelle, Annille, yleisölle, Arille ja Osmolle sekä Torniolaakso-lehdelle hyvästä jutusta.

3. Perinteinen Kuohun laturetki sivakoitiin lankalauantaina 30.3. klo 13 Pakisjärvellä. Mukana oli 32 hiihtäjää ja hiihtösää loistava. Latu oli hyvässä kunnossa ja tunnelma korkealla. Hiihdon jälkeen lähdettiin Lohijärvelle Ravinteli Nälkäiseen haukeen, jossa ruokailun jälkeen jaettiin hiihtäjille Kuohun juhlamitalit. Kiitokset latumestari Alpolle, mehutarjoilusta Oilille ja Anjalle sekä kaikille hiihtäjille ja huoltoryhmälle. Hiihtäjiä oli retkellä mukana Pakisjärveltä, Lohijärveltä, Mellakoskelta, Mellajärveltä ja Pessalompolosta.

4. Kuohun mestaruushiihdot kisailtiin Leukumaanpäässä loistavissa olosuhteissa Erkin ja Anjan kisakeskuksessa la.6.4. klo 13. Matkoina olivat pitkähköt sprintit. Lukuisten yhteensattuminen vuoksi osanottajia oli 27. Nuorin osanottaja oli 1- vuotias Aino Lamsijärvi ja nestorina hiihti Mauri Granath. Leukumaavaaran Hanna otti hyviä kuvia hiihdoista. Meillä oli ohjelmassa jo aiemmin sovittu Lapin tunturireissu, joten emme päässeet mukaan. Onnittelut hiihtäjille ja kiitokset toimitsijoille.

5. Kuohun 100- vuotisjuhlajuoksu Vappuhölkkä kisailtiin ke.1.5. klo 13 kohtuullisen hyvissä olosuhteissa, vaikka aamulla näytti vielä pahalta. Osanottajia kertyi 159, mikä on kolmanneksi paras tulos juoksun historiassa. Kaikki sujui hyvässä hengessä, joten kiitos juoksijoille, yleisölle ja Kuohun talkooväelle. Lapin Kansa ja Pohjolan Sanomat julkaisivat juoksusta hyvät ja näyttävät jutut, joten kiitos myös urheilutoimituksille. Erityiskiitos Lapin Kansan valokuvaajalle Pentti Keskipoikelalle, joka toi Kuohulle lahjana Vappuhölkkä 1975-2013 juhlakansion, jossa on kaikki jutut, kuvat ja tulokset vappuhölkästämme vuosien varrelta. Löysimme vielä puuttuvan lehtileikkeen vuoden 1980- juoksusta, joten ensi vappuna juostaan vappuhölkkä 40. kerran. 

6. Perinteinen lentopallon kyläturnaus pelattiin la.4.5.2013 klo 10-16 Kuohun urheilutalolla. Mukana oli viisi kyläjoukkuetta ja turnaus onnistui jälleen hyvin. Kapusta, Meltosjärvi ja Mellakoski oli "mitalikolmikko", vaikka tällä kertaa juhlavuoden kunniaksi kaikille pelaajille Sämpy jakoi Kuohun 100- juhlamitalin. Pakijärven Pentti tuomitsi kaikki ottelut. Turnauksesta on tulosjuttu blogissani. 

7. Naisten sählyturnaus pelattiin Kuohulla äitienpäivänaattona la.11.5. Tämä oli jo 19. naisten sählyturnaus, joten ensi keväänä tulee 20 täyteen. Hallikasen Mika tuomitsi entiseen tapaansa turnauksen. Kaikki sujui hyvässä urheiluhengessä. Mukana turnauksessa oli kolme joukkuetta Mellakoskelta ja Alposjärvi. Mussukat voittivat turnauksen, Kapusta taisteli hopeaa ja Alposjärvi otti pronssia. Viime kevään voittaja MellAkat jäi neljänneksi. Kaikki pelaajat saivat muistoksi Kuohun juhlamitalin.

8. Kuohun kevätkokous pidettin urheilutalolla su.26.5. klo 14 alkaen. Mukana kokouksessa oli 14 seuran jäsentä, mikä on hyvä määrä. Tapahtumien suhteen vuosi 2012 oli onnistunut ja talouskin oli pysynyt tasapainossa, joten kokousväki kuunteli tyytyväisenä Salme Ylävaaran ja Harri Laamasen vetämää kevätkokousta.

9. Kuohun perinteiset kevätkesän siivoustalkoot pidettiin pe.7.6. klo 15 alkaen. Hannun kanssa pystytimme jo esiintyjien lavan juhlasaliin päivällä. Iltapäivällä talkoisiin saapui hyvä jengi, 14 hengen talkooryhmä sai kolme tunnin aikana paljon aikaan. Kun vielä lähipäivinä saapuu Vesa-Matti motonsa kanssa saamme Kuohun komean rantatontin metsänhoidollisesti juhlakuntoon.

10. Kuohun ison rantatontin siistimisen metsänhoidollisin toimenpitein suoritti ti.11.6.-ke.12.6. Vesa-Matti. Kiitos Metsätyö Nallille. Vesa-Matti ja Arto ovat Kuohun "entisiä" edustusurheilijoita. Urheilukenttäkin saatii samalla kertaa raivattua, joten jalkapalloturnaukset voidaan pelata nyt paremmissa olosuhteissa kuin viime vuosina.

11. Metsätyö Nallin metsätraktori kokosi puutavaran Kuohun tontilta ti.18.6. Pääosa risuistakin meni hakekasaan. Pidimme Kuohun tontilla ja ulkoterassilla viimeistelutalkoot aatonaattona 20.6. Kokkosen Veikon johdolla saimme ulkolavan hyvään kuntoon talven vaurioista huolimatta. Kyllikki siivosi perinteisesti painepesurilla ulkolavan, siistiä tuli ja mäntysoopa tuoksui juhannukselta. Talkooväkeä oli Kuohulla juhannuskiireistä huolimatta kuusi henkeä.

12. Kesätanssien talkooporukat alkavat hahmottua: juhannusaattona on kasassa tuttu talkoojengi Mellakoskelta, Pohjolan yössä kerran- tanssitapahtuman talkooväki tulee pääosin Pessalompolosta, lomatanssien 26.7. talkoolaiset yritetään saada Lohijärveltä. Kuohun 100- vuotisjuhlatansseihinkin on jo kolme talkoolaista ilmoittautunut mukaan. Vielä ehtii siis mukaan, soita 040-5103399.

13. Kuohun kesätanssit alkoivat hienosti! Juhannusaattona 21.6.esiintyi mainio Hannu Hautaniemen yhtye Oulusta. Ulkolavalla oli karaoke, isäntänä Tommi. Kuohun talo oli laitettu juhannuskuntoon, joten hyvä oli runsaalla tanssiyleisöllä "laittaa jalalla koreasti". Asetimme varovasti yleisötavoitteeksi 200 pääsylipun ostanutta, olihan lähikylissä kuusi tanssipaikkaa aattona tarjolla Lohijärven lisäksi. Aavasaksalla oli kolme eri juhlapaikkaa. Sirkkakoskella oli tarjolla rokkia ja humppaa. Lankojärvellä olivat Kieriäiset iltamaohjelmineen ja tansseineen. Mellajärvellä Caravaanarit tanssivat Mikset- yhtyeen tahtiin. Kuohun tanssiyleisö on kuitenkin uskollinen "kotilavalleen" sillä yleisötavoite ylittyi reippaasti. Taloudellisestikin tulos oli tosi hyvä. Hannu Hautaniemen yhtye sai runsaasti kiitosta tanssiyleisöltä, joten varmaan ensi kesänä tapaamme suosikkiyhtyeen uudelleen. Tästä on hyvä jatkaa turvallisin mielin Pohjolan yössä kerran- tanssitapahtumaan. Kiitos myös Mellakosken tutulle talkoojengille, kaikki sujui hienosti. Saanalle erityiskiitos!

14. Miesten jalkapallon kyläturnaus pelattiin la.29.6.2013 klo 12 alkaen. Viikon "varoitusajasta" johtuen mukaan ehti vain kaksi joukkuetta Mellakoski ja Kapusta. Esiotteluna pelattiin kuitenkin Kapustan keskinäiden "voimainkoitos" nuoret vastaan "vanhat mestarit". Ottelu päättyi sopivasti tasapeliin, mutta rasitti varmaan vanhimpia pelaajia, koska finaaliottelussa Kapusta oli kumman kesy. Mellakoski voitti hyvän peliesityksen jälkeen naapurikylänsä leveästi 5-0.

15. Kesän odotetuin tanssitapahtuma Pohjolan yössä kerran jos toisenki oli jälleen suuri yleisömenestys. Pääsylippuja myytiin peräti 444, mikä oli mahtava saavutus. Lisää tapahtumasta blogissani lähipäivinä. Kuvia tulee tanssitapahtumista lisää esille myöhemmin. Lämpimät kiitokset yleisölle, esiintyjille sekä Pessalompolon talkooväelle unohtamatta Liisaa ja Einoa.

16. Naisten jalkapalloturnaus pelattiin hienoisessa vesisateessa la.13.7. Lohijärven hyväkuntoisella nurmikolla. Mukana turnauksessa oli kuusi joukkuetta, jotka eivät antaneet vesisateen haitata fiiliksiä. Ensimmäisenä kurvasi Kuohun pihalle kahdella autolla nuorten urheilullisten naisten joukkue, joka heilutteli iloisena saunavihtoja. Vaikka he hävisivätkin ensimmäisen ottelunsa viime kesän voittajalle Alposjärvelle 1-0, niin pelit paranivat loppufinaalia kohden. Siinä kohtasivat sitten jo toisen kerran Saunavihdat ja AJJK. Peli päättyi jännittävien vaiheiden jälkeen tasan, joten paremmuus ratkaistiin rangaistuspotkukisassa. Rankkareita ammuttiin kerta toisen jälkeen mutta aina laukaus meni ohi tai mokke torjui. Lopulta Jutta päästi Saunavihdat piinasta tekemällä maalin. Kun sitten Hanna Alposjärven joukkueesta kolisteli vain tolppia, niin saunavihdat alkoivat huiskia Lohijärven kentällä ja voitontanssi alkoi. Kapusta voitti 2-1 lukemin pronssiottelussa Mellakosken. Kurtit ja Terveyskeskuksen Fc Tena ratkaisivat seuraavat sijat, Fc Kurtin voittaessa 2-1. Hieno turnaus jälleen naisilla. Tuomareina toimivat Make Satomaa ja Mika Hallikainen.

17. Pikkuväen pinkaisu kisailtiin ennen naisten loppuottelua Lohijärven uuden pinnoituksen saaneella juoksuradalla. Nuorimmat osanottajat olivat 1- vuotiaita, vanhimmat 7 vuotta täyttäneitä. Tunnelma juoksuradalla ja yleisön keskuudessa oli innostunut ja välitön. Juoksijoita oli kaikkiaan 28, osa tuli mummolasta pinkaisemaan Lohijärven kentälle. Palkinnot olivat juhlavuoden kunniaksi komeat, kaikki saivat juoksumitalin, ison karkkipussin ja purkin kylmää limsaa. Pikkuväen pinkaisu oli myös hyvin huomioitu Meän Tornionlaakso- lehdessä.

18. Lomatanssien päätösilta vietettiin pe.26.7. klo 21-02. Sää suosi jälleen Kuohun tansseja, lämmintä oli illalla 24 astetta. Esiintyjinä Toivo Kärki- laulukilpailun voittaja Teemu Lehtola ja Haavekuva-yhtye, rumpali Dolores-yhtyeestä. Teemu lauloi ahkerasti ja tanssiyleisöllä oli vauhti päällä! Veikko piti kesäkauden viimeisen tikkakisan, josta kuvia etusivulla. Lomatanssit olivat siis tavallaan myös SM-kisatanssit, sillä Jupolta oli ampujia ehkä 30-40 henkeä Kuohulla. Kesän viimeinen ulkolavan karaoke laulettiin myös lomatansseissa Tommin vetämänä. Helteinen päivä oli vienyt mehut Jupon Erän talkooväeltä, koska vain muutama talkoolainen SM-kisoista oli jaksanut lähteä vielä Kuohulle. Tanssien tuotto oli aivan hyvä, joten kesätanssit menivät todella hyvin! Tanssien talkooväelläkin oli hyvä fiilinki, siitä kiitos kaikille!

19. Viimeistelytalkoot Kuohulla 100- vuotisjuhlan merkeissä to.8.8. klo 18 alkaen. Laitetaan mm. ruokailupöydät paikoilleen. Tied. 040-5103399.

20. Vuoden huippuilta: Kuohun 100- vuotisjuhla la.10.8.2013 klo 18- 02. Ohjelmassa onnittelujen vastaanotto klo 18-18.45, ruokailu klo 18- 19, pääjuhla klo 19-20.30, kakkukahvit klo 20.30- 21 ja juhlatanssit esiintyjinä Seija ja Sanna Keskitalo& Mikset-yhtye. Tätä tilaisuutta ei voi "missata"! Ainakin juhlatansseihin pitää ehtiä mukaan. Väkitavoite on 500 juhlijaa klo 18 - 02 välisenä aikana. Kuohun juhlissa oli 10 vuotta sitten väkeä kaikkiaan 402 henkeä vieraskirjan mukaan, kyllä nyt pitää tuo ennätys lyödä!

21. Yleisötavoite ylitettiin reilusti Kuohun 100-vuotisjuhlissa, ruokailuun osallistui 374 henkeä, aivan kaikki eivät ruokailleet. Lisäväkeä tuli vielä tansseihin ainakin 200 henkeä , joten voidaan puhua huippuillasta. Juhlasali oli jo täynnä tuntia ennen ohjelman alkua, kaikki lisätuolit ja penkit olivat käytössä. Kirjoitan juhlista tarkemman jutun maanantaina ja sitten lisää myöhemmin. Erityiskiitos juhlaillan talkooväelle! Onneksi Kyllikki ilmoittautui päivää ennen juhlaa järkkäriksi juhlatansseihin. Luulin jo että joudun juhlimaan kuivin suin ja liivit päällä tänä superiltana. Nyt saatoin juhlia pitkästä aikaa, kuten muutkin!

22. Kuohun juhlien "siistit" lopettajaiset pe.16.8. klo 18 "siivouspilheiten" merkeissä onnistuivat mainiosti. Mukana oli 13 reipasta talkoolaista Lohijärveltä, Mellakoskelta ja Pakisjärveltä. Siistiä jälkeä tuli ja mäntysoopa sekä kloriitti tuoksuivat. Tarjoilu oli juhlavaa, joten kotia oli mukava lähteä pyöräilemällä.

23. Kuohun juhlavuoden kuntopyöräilytempaus onnistui hyvin. Kuohun kuntovihkoja oli kolme: Piimätien risteyksessä Pessalompolossa, Mellakosken vanhalla Mäkelän kaupalla ja Mellajärvellä. Lisäksi oli vielä Lohijärven kyläyhdistyksen perinteinen kuntovihko vedenottamolla. Kuohun pikkujoulussa la.7.12. arvotaan sitten palkintoja pyöräilijöille. Pöräilykausi päättyi virallisesti Kuohun vihkojen osalta mikkelinpäivänä 29.9. jolloin haimme suoritusvihkot pois. Lämmin kesä ja syksy suosivat polkupyöräilijöitä, nimiä kertyi vihkoihin pitkälti yli 1000. Palaan asiaan vielä päiväkirjassani.

24. Kuohun syyskokous su.1.12. klo 11 keräsi hyvän osanoton, väkeä oli saapunut päättämään Kuohun asioista Lohijärveltä, Pakisjärveltä, Pessalompolosta, Mellakoskelta ja Meltosjärveltä. Kokouksen päätökset myöhemmin.

25. Juhlavuoden komea päätös oli la.7.12. klo 19- 24 järjestetty pikkujouluillanvietto seuran jäsenille! Jouluruokaa tarjosi Ravinteli Nälkäinen hauki. Iltamaosuudessa palkittiin vielä Kuohun talkooväkeä seuran juhlamitalleilla. Polkupyöräily kesäkauden aikana sai suuren suosion, neljään kuntovihkoon kertyi yli 2000 suoritusta! Pokaalipalkinnot jaettiin arpomalla. Tunnelma oli karaoketanssien aikana jo lämmin ja kotoinen. Mukana illanvietossa oli kaikkiaan 80 seuran jäsentä. Kireä pakkanen ehkä hieman veroitti väkimäärää.

26. Juhlinta jatkui Kuohulla vielä seuraavanakin päivänä su.8.12., jolloin Keskustan Ylitornion kunnallisjärjestö piti syyskokouksen ja pikkujoulun. Arvovaltaisia vieraita oli myös paikalla puhumassa mm. Simo Rundgren, Pekka Pelttari ja Tapani Melaluoto. Joulupöydän antimet olivat tosi maukkaat, tarjolla perinteisten herkkujen lisäksi oli mm. tosi hyvää "jouluhaukea" Ravinteli Nälkäisen hauen tapaan.

 


Lohijärven Kuohun henkilövalinnat vuodelle 2013

1.Johtokunta: Salme Ylävaara pj. , Kaarina Lohiniva, Anna Mäkelä, Martti Ylävaara, Reijo Yliniva, Raimo Lohiniva, Raimo Viiri, Erkki Kumpula, Veikko Kokkonen, Oili Kangas
2.Hiihtojaosto: Erkki Leukumavaara pj., Anja Leukumavaara, Anni Palokangas, Sanna Kangas, Veikko Kokkonen, Sanni Alatalo, Kari Lipponen
3.Yleisurheilujaosto: Reima Viiri pj., Meeri Lantto, Anna Mäkelä, Raimo Viiri, Salme Ylävaara, Anni Piuva, Reijo Yliniva, Kari Rantanen, Erkki Kumpula
4.Nuorten liikuntajaosto:  Anna Mäkelä pj., Meeri Lantto, Kari Törmänen, Jenna Palokangas, Hanna Leukumavaara
5.Kunnonkyläjaosto: Martti Ylävaara pj., Anna Mäkelä (naisten sähly), Reijo Yliniva, Hannu Yrjänheikki(lentopallo), Jarmo Palokangas (jalkapallo), Anni Palokangas (kyläviestit), Meeri Lantto ( naisten jalkapallo )
6.Huvitoimikunta: Martti Ylävaara pj., Kyllikki Laamanen, Irene Niskakoski, Juhani Mäntyranta, Raimo Viiri, Sanni Alatalo, Oili Kangas, Seppo Niemi, Erkki Kumpula
7.Naistoimikunta: Anna Mäkelä pj., Irene Niskakoski, Oili Kangas, Meeri Lantto, Tuula  Mäntyranta, Kaarina Lohiniva, Raija Kenttämaa, Helena Palokangas, Sari Salonen
8.Veteraanijaosto: Ahti Alajärvi pj. , Eero Palomaa, Mauri Kangas, Mauri Granath

Kuohun johtokunnan järjestäymiskokouksessa 17.1.2013 varapuheenjohtajaksi valittiin Veikko Kokkonen, sihteerinä jatkaa Harri Laamanen, rahastohoitajana toimii edelleen Raimo Lohiniva. Kuohun urheilutalon vuokraus yksityisille juhliin Anna Mäkelä, Mellakoski. Tanssien vastaavana toimii edelleen Martti Ylävaara.
 

 
 

Lohijärven Kuohun henkilövalinnat vuodelle 2012

  1. Johtokunta: Salme Ylävaara pj. , Kaarina Lohiniva, Anna Mäkelä, Martti Ylävaara, Reijo Yliniva, Raimo Lohiniva, Raimo Viiri, Erkki Kumpula, Veikko Kokkonen, Oili Kangas

  2. Hiihtojaosto: Erkki Leukumavaara pj., Anja Leukumavaara, Anni Palokangas, Sanna Kangas, Veikko Kokkonen, Sanni Alatalo

  3. Yleisurheilujaosto: Reima Viiri pj., Meeri Lantto, Anna Mäkelä, Raimo Viiri, Salme Ylävaara, Anni Piuva, Reijo Yliniva, Kari Lipponen

  4. Nuorten liikuntajaosto: Anna Mäkelä pj., Meeri Lantto, Kari Törmänen, Jenna Palokangas, Hanna Leukumavaara

  5. Kunnonkyläjaosto: Martti Ylävaara pj., Anna Mäkelä (naisten sähly), Reijo Yliniva, Hannu Yrjänheikki(lentopallo), Jarmo Palokangas (jalkapallo), Anni Palokangas (kyläviestit), Meeri Lantto ( naisten jalkapallo )

  6. Huvitoimikunta: Martti Ylävaara pj., Kyllikki Laamanen, Irene Niskakoski, Juhani Mäntyranta, Raimo Viiri, Sanni Alatalo, Oili Kangas, Seppo Niemi, Erkki Kumpula

  7. Naistoimikunta: Anna Mäkelä pj., Irene Niskakoski, Oili Kangas, Meeri Lantto, Tuula Mäntyranta, Kaarina Lohiniva, Raija Kenttämaa, Lisbeth Palokangas, Sari Salonen

  8. Veteraanijaosto: Ahti Alajärvi pj. , Eero Palomaa, Mauri Kangas, Mauri Granath

LOHIJÄRVEN KUOHUN TAPAHTUMAT 2012

Tässä Kuohun tapahtuminen luonnos ensi vuodeksi. Muutamien tapahtumien päivämäärä on vielä "hakusessa" ja voit ottaa yhteyttä sähköisesti ennakkoon sivujen tekijään marttiylavaara (at)gmail.com

* Lumityötalkoot Kuohulla la.25.2.2012 klo 14. Lumilapio tai kola mukaan. Työnjohtajana vahtimestari Hannu. Työ saatiin tehtyä, kiitos Sämpy, Veli, Salme ja Martti.

 

1. Kyläviestihiihdot sivakoitiin aprillisunnuntaina 1.4.2012 klo 12 alkaen Mellakoskella. Mahtavan hieno sää ja upeat kilpaladut jälleen kerran! Mukana oli 17 joukkuetta neljässä eri viestissä. Ensi vuonna hiihdetään Kyläviestit Kuohun 100- juhlavuoden avauskilpailuna. Siihen kisaan keksitään uutta ilmettä! Kyläviestien tulokset Päiväkirjassani/Blogi

2. Kuohun mestaruushiihdot kilpailtiin pääsiäissunnuntaina 8.4. klo 12 Anjan ja Erkin hiihtostadionilla Leukumaanpäässä. Osanottajia oli hienosti 40, hyvä hyvä! Erkki ja Anni jakoivat komeat pokaalit kaikille hiihtäjille 1.5.2012 Kuohulla. Kuva palkituista etusivulla toukokuun ajan.

3. Lentopallon kyläturnaus pelattiin Kuohulla  la.14.4.  klo 10- 14.00 Kapusta jatkoi voittoputkeaan, Pessalompolo otti hopeaa ja Lohijärvi pronssia. Ensi keväänä turnaus pelataan hiemean tavallista myöhemmin, todennäköisesti la.4.5.2013. Tällöin kaikki halukkaat pelaajat pääsenevät mukaan juhlaturnaukseen.

4. Vappuhölkkä juostiin jo 39. kerran Lohijärvellä ti.1.5.klo 13. Vappuhölkkä 2012 kuvagalleria löytyy kotisivuiltani. Katso tulokset Reiman sivuilta www.kuohu.fi . Hienosti meni vappuhölkkä, 119 juoksijaa, 100 autoa parkkipaikoilla ja yleisöä hyvin. Ensi keväänä juostaan 40. Vappuhölkkä, joka on samalla seuran 100- vuotispäivä. Kuohu on perustettu 1.5.1913 Ainolassa. Perästä kuuluu! jk. Lapin Kansan urheilutoimittaja tarkisti arkistosta Kuohun vappuhölkän reittiennätyksen, joka on Arto Määtällä aika  14,43. Tuo ennätysaika on todella kova! Urheilutoimittaja oli katsonut Kuohun vappuhölkän tulosarkistoa ja löysi ensimmäiset tulokset vuodelta 1975. Lisäksi vuoden 1980 tuloksia ei ollut löytynyt Lapin Kansasta, joten hän päätteli että kyseessä olisikin ollut 37. vappuhölkkä. No asia tarkistetaan, mielestämme olemme järjestäneet vappuhölkän joka vuosi. Joka kerta ei välttämättä ole ollut yhtään lehtitoimittajaa paikan päällä. Laittakaa palautetta asiasta, ennekuin pääsen tutkimaan asian Kuohun toimintakertomuksista.

5. Kuohun kevätkokous pidettiin Urheilutalolla su.6.5. klo 13. Mukana oli  runsaasti osanottajia, peräti 19 läsnäolijaa. Kokous oli hyvähenkinen ja keskusteleva. Osanottajia oli Mellakoskelta, Lohijärveltä, Pakisjärveltä, Pessalompolosta, Nivanpäästä ja Meltosjärveltä. Tlinpäätöskin oli mukava, päästiin plussan puolelle.

6. Tanssikauden avaus onnistui mukavasti Kuohulla la.12.5. Tanssiyhtye Tapsa& Maestro oli vallan mainio. Kaukkukahvitarjoilu sai kiitosta. Talon siisteyttä kehuttiin taas kerran. Kun ilta onnistui vielä taloudellisesti, voidaan odottaa turvallisin mielin kesätansseja, jolloin saamme lisäväkeä paljon mökkiläisistä. Kiitokset esiintyjille, talkooväelle ja erityisesti kakkumestari Kyllikille.

7. Naisten sählyturnaus pelattiin tarkistuslaskennan mukaan 18. kerran Lohijärven Kuohulla la.19.5. Mukana oli neljä joukkuetta Mellakosken koulupiirin alueelta, joten tunnelma oli kotoinen. Mellakoski voitti turnauksen viime kevään tapaan, Kapusta oli hyvä hopeamitalisti. Annin Mussukan ja Mellakaira pistivät hyvin kampoihin kärkijoukkueille. Kun kaikille joukkueille "taiottiin" vielä pokaalit kotiinviemiseksi, olivat pelaajat kovin tyytyväisiä. Seuraava huippukoitus naisilla on jalkapalloturnaus la.7.7. Salme osti Kuohulle siirrettävät jalkapallomaalit turnauksia varten.

8. Kevätkesän siivoustalokoot pidettiin sopivasti sadekuurojen välissä to.7.6. klo 18-19.30. Mukana oli juuri sopiva määrä talkoolaisia. Harvointi sujui reippaasti 14 hengen voimalla ja saimme Kuohun tontin ja parkkipaikat siistiin juhannuskuntoon.

9. Juhannusaaton tanssit Kuohulla pe.22.6. klo 21-02 onnistuivat kaiken puolin loistavasti. Yleisöennätykseen ei aivan päästy mutta taloudellisesti ilta onnistui mahtavasti. Esiintyjät saivat runsaasti kiitosta tanssiväeltä. Kiitokset tutulle talkooporukalle, hyväntuuliselle tanssiväelle ja illan esiintyjille. Vaihtorahat loppuivat loppuillasta mutta Salme kävi vaihtamassa lisää pikkurahaa Ravinteli Nälkäisestä Hauesta. Osa nuorisosta oli mennyt Sirkkakoskelle kuuntelemaan rokkia. Se ei Kuohun tanssiväkeä kuitenkaan harmittanut. Laskin parkkialueella olleen klo 23 aikoihin 150 autoa ja vielä olisi lisää sopinut ainakin 30 autoa. Aattona olivat talkootöissä Kuohulla: Kyllikki, Harri, Irene, Pentti, Sisko, Heikki, Salme, Martti, Hilkka, Veli ja Raija. Tästä on hyvä jatkaa Pohjolan yössä kerran tapahtumaan, suuren yleisön tuki ja kannustus on näin varmistettu. Pessalompolon talkooväki Juhanin johdolla hoitaa illan palvelut.

10. Lasten leikkiolympialaiset kisailtiin Kuohun kentällä su.1.7. klo 13. Ohjelmassa oli vanhemmille pinkaisu, hyppy ja traktorin aika-ajo (Valtara ja John Dree- polkutraktorit) Pienille pinkaisu ja hyppy. Aivan pienille vain pikku pinkaisu. Olympialaiset sujuivat hyvässä hengessä. Osanottajia oli 22, nuorin oli 2011 syntynyt Leevi Sottinen Vähä-Lohijärveltä. Katso kuvat sivulta Lasten leikkiolympialaiset.

11. Pohjolan yötä juhlittiin Kuohulla  jo 9. kerran la.7.7. klo 19-02. Esiintyjiä oli ennätysmäärä, kuoro ja Rokki Mimmit mukaan laskien peräti 50 henkeä. Iltapäivällä satoi vielä vettä mutta iltaan mennessä sää kirkastui, aurinko paistoi ja sai tanssikansan lähtemään Kuohulle. Konsertin aikana talo oli jo täynnä viimeistä istumapaikkaa myöten ja tanssien aikana tehtiin tapahtuman uusi yleisöennätys! Ravintolassa ja tanssisalissa oli tunnelma korkealla kuin ennen vanhaan. Karaokelavalla oli jatkuva esiintymisvuorojen jonotus. Lomatikkaakin heti illan aikana 200 osanottajaa. Kaiken kaikkiaan kesän huippuilta. Esko Kätkän yhtye juhlakokoonpanossaan sai kiitosta solisteilta ja yleisöltä, kaikki menikin melkein nappiin! Kiitos kaikille esiintyjille, tanssiyleisölle ( mukana myös paljon nuoria) ja Pessalompolon ahkeralle talkooväelle! 

12.Naisten jalkapalloturnaus pelattiin la.7.7. klo 10.30 alkaen. Jatkuvat sadekuurot eivät lannistaneet naisia, vaan hyvän urheiluhengen vallitessa turnaus vietiin läpi tyylikkäästi. Alposjärven joukkue voitti, Kapusta nappasi hopeaa, FC Kurtit iloitsivat pronssimitalleista. Viime vuoden voittaja Mellakoski jäi tasaisessa turnauksessa neljänneksi.

13.Miesten jalkapalloturnaus pelattiin vesisateessa la.14.7. klo 10-14. Kapusta voitti turnauksen puhtaalla pelillä, rangaistuspotkulla kaatui kovimmin vastaan hangoitellut Lohijärvi, joka tuli toiseksi. Heikan Kari ja Jukka vahvistivat Lohijärven joukuuetta, kun Mellakoski yllättäen ei saanut joukkuetta kentälle. Kantomaanpää nappasi prossia ja Alposjärven oli tyytyminen neljänteen sijaan. Jalkapalloturnauksia on pelattu Lohijärven kentällä vuodesta 1981 alkaen, ensi kerran koko aikana satoi vettä taukoamatta turnauksen ajan. Joskus on pieni sadekuuro kastellut pelaajat mutta nyt sitä vettä  tuli aivan tarpeeksi.

14.Lomatanssit la.14.7. jäävät tällä kertaa pitämättä Aavasaksan tangokarnevaalien vuoksi.  Ehkä näin oli parempi, sillä päällekkäisiä tapahtumia oli paljon muitakin samana iltana.

15. Lohijärven Kuohun urheilutalo on varattuna su.15.7. yksityistilaisuuden vuoksi. Tilaisuuden järjestelyt alkavat jo la.14.7.

16 Napapiirin teatteri vieraili Kuohulla ke.18.7. klo 19 esittäen näytelmän Ei enkeliä, ei sankareita. Väkeä oli jälleen hyvin.

17. Lomatanssien päätösilta Kuohulla la.28.7. onnistui hyvin. Talkooväkeä saatin hyvä joukko, tanssijat olivat menopäällä ja Haapasaaren yhtye mainio. Illan taloudellinen tuloskin oli hyvä !

18. Kuohun pyöräretki poljettiin 21 osanottajan voimin ja sään suosiessa tapahtumaa. Piimätien lenkin nuorin osanottaja oli Santeri Lamsijärvi, menee ekaluokalle parin viikon päästä, jaksoi hyvin kärkiporukassa pitkän lenkin. Pakisjärven tienhaarassa odotti pyöräilijöitä mieluinen yllätys, kun Anja ja Alpo tarjosivat tureita mansikoita retken osanottajille. Esan ja Vienan mökillä Leukumaanpäässä oli monenlaista tarjottavaa, paljusauna oli rentouttava päätös pyöräretkelle. Kaikkiaan tapahtumaan osallistui 26 henkilöä. Kiitos kaikille!

19. Syyskausi on alkanut Kuohulla. Jussin pitämä Mellakosken koulun liikuntakerho kokoontuu maanantaisin klo 13.30- 15.00. Päivi Viirin pitämät kansalaisopiston tanssikurssit jatkuvat kevättalveen asti. Päivämäärät löytyvät Kansalaisopiston opintopiirijulkaisusta, joka on jaettu joka kotiin. Miesten lentopallopiiri jatkaa toimintaansa entiseen tapaan perjantai-iltoina. Lisätietoja Reijo Ylinivalta ja Hannu Yrjänheikiltä. Lisäksi kerran kuukaudessa terveydenhoitaja vierailee Kuohulla, lisätietoja mm. Piimätien Puodin ilmoitustaululla. 

20. Lohijärven Kuohun syyskokous pidetään seuran urheilutalolla su.25.11. klo 13. Tervetuloa päättämään Kuohun 100- juhlavuoden asioista.

21. Kuohun pikkujoulu ruokailuineen päätti komeasti Kuohun tapahtumavuoden 2012. Talo oli laitettu juhlakuntoon, jouluruokailu maistui 86 ruokailijalle! Kiitokset illan esiintyjille ja juhlayleisöllemme! Seuran aktiivijäseniä oli mukana pikkujoulussa Lohijärveltä, Pakisjärveltä, Kaitajärveltä, Mellakoskelta, Meltosjärveltä, Pessalompolosta ja Vähä-Lohijärveltä. Tästä on hyvä jatkaa kohti juhlavuotta!

   

Lohijärven Kuohun tapahtumia 2011
 
1. Kinkerit Kuohulla su.20.2.klo 19
Kuohu oli laitettu oikein "kinkerikuntoon" ja pöytä oli koreana. Kinkeriväkeä olisi saanut olla vain enemmän. Pakkastakin oli vain -25 astetta, joten sen "piikkiin" ei voinut laittaa mitään, joten suutari pysyköön lestissä.
2. Kyläviestit la.19.3.klo 12 Mellakoskella
Kyläviestihiihdot kisailtiin jo 36. kerran Kuohun järjestämänä Mellakoskella. Uskollinen perusjoukko hiihtäjiä on vielä mukana tapahtuman alkuvuosilta ja aina joku "uusikin" hiihtojoukkue uskaltautuu mukaan. Väki kuitenkin vähenee uhkaavasti järvikylissä, joten osanottoennätyksiin ei enää päästä. Tällä kertaa mukana oli 24 joukuetta. Suurin osa hiihtäjistä oli Mellakoskelta ja Mellajärveltä, ilman tätä urheiluhenkistä porukkaa kyläviestit loppuisivat osanottajien vähyyteen. Viesteissä oli hyvä kannustava henki, kiitos kaikille hiihtäjille, huoltojoukoille ja talkooväelle. Kyläviestien tulokset Päiväkirjassa.
3. Perinnelaturetki la.2.4.klo 11 Lohijärvellä
Perinnelaturetki hiihdettiin nyt yhdeksännen kerran. Mukana retkellä oli 20 osanottajaa, mikä on aivan kohtuullinen määrä. Säätiedotus lupasi hiihtoretkelle kovaa tuulta, vettä ja räntää. Onneksi saatiin vain tuulta, vesisade alkoi vasta retken jälkeen. Leirikeskuksen grillikodassa pidettiin hiihdon jälkeen tankkaus ja loppupalaveri. Hiihtoaiheisen tietovisan voitti miesten joukkue pistein 13-11 naisten tarjotessa hyvän vastuksen. Kiitokset kaikille mukana olleille! 
4. Kuohun mestaruushiihdot su.3.4.klo13 Leukumaanpäässä
Kevään lämpimin päivä sattui Kuohun mestaruushiihtoihin, varjossa oli 9 astetta lämpöä kun kisailtiin Kuohun hiihtomestaruuksista Erkin ja Anjan kisakeskuksessa Leukumaanpäässä. Mukana oli peräti 40 hiihtäjää, hyvä! Edellisen illan kova sade oli pehmittänyt ladut se ei menoa haitannut. Mestaruushiihtojen tulokset päiväkirjassa.
5. Lentopallon kyläturnaus la.16.4. klo 10 Kuohulla
Kapustan voittoputki jatkui lentopallon kyläturnauksessa. Kinnusen Pentti oli saanut jälleen lähes kaikki vakiopelaajat mukaan turnaukseen,joten voitto ei ollut yllätys. Lohijärvi pelasi hyvän turnauksen pelaajina Kristian Enbuske, Reijo Leukumaavaara, Jari Ylihannu, Pertti Kenttämaa, Pete Leukumaavaara ja Reima Viiri. Lentopalloturnauksen pelitulokset ovat päiväkirjassani.
6. Vappuhölkkä su.1.5. klo 13 Lohijärvellä
Vappuhölkkä on juostu Lohijärvellä vuodesta 1974 lähtien. Kylmä pohjoistuuli, lämpöä vain 5 astetta mutta onneksi kuitenkaan ei satanut. Juoksijoita oli tällä kertaa tavallista vähemmän (85), mutta monta hyvää kilpailua käytiin. Pikkuväkeä oli nuorimmissa sarjoissa paljon, joten se lupaa hyvää osanottoa "Pikkuväen pinkaisuun" la.16.7.Kahden vuoden päästä on vuorossa 40. vappuhölkkä, joka on samalla Kuohun 100- vuotisjuhlajuoksu. Kiitokset juoksijoille ja talkooväelle.Juoksun tulokset löydät www.kuohu.fi sivuilta.
7. Naisten sählyturnaus la.14.5. klo 10 Kuohulla
Naisenergiaa, vauhtia ja meininkiä oli jälleen Kuohulla, kun naiset pelasivat 16. kerran perinteisen sählyturnauksensa. Turnaus oli tasainen ja jännittävä loppuun asti. Taitavimpia olivat tällä kertaa Mellakat, jotka saivat kerättyä lähes maksimipisteet 7. Joukkueessa pelasivat Soile Mäkelä, Anna Mäkelä, Kristiina Pääkkö, Marika Alajärvi ja Hanna Alajärvi. Toiseksi tuli turnauksessa Team Loso, joka saalisti 5 pistettä. Pronssipokaalit "niiasi" Annin mussukat samoin 5p. Mellakaira tuli neljänneksi ja viime kevään voittaja Kapusta jäi yllättäen viimeiseksi.
8. Kuohun kevätkokous urheilutalolla su.15.5. klo 13
Kevätkokouksessa oli mukana tavallista enemmän osanottajia, viime vuoden tilinpäätökseen ja toimintaan oltiin tyytyväisiä, vaikka tilinpäätös osoittautuikin hieman tappiolliseksi. Talonpito on kallista sillä sähkölasku lähestyy jo 6000 euroa.
9. Kevään perinteiset siivous- ja remonttitalkoot Kuohulla
Onnistuivat tosi mahtavasti, peräti 23 ahkeraa talkoolaista Lohijärveltä, Mellakoskelta, Pakisjärveltä ja Meltosjärveltä oli mukana 5 tunnin talkoorupeamassa su.22.5. Paljon saatiin aikaan hyvällä porukalla. Kiitos kaikille!
10. Yksityistilaisuus pe.3.6.
11.Juhannusaaton tanssit 24.6.klo 21-02
Paras juhannusaatto taloudellisesti ainakin tällä vuosituhannella! Seija ja Sanna Keskitalo & Mikset olivat nyt kolmannen kerran peräkkäin Kuohulla esiintymässä aaton tansseissa, lisävahvistuksena oli meille kaikille tuttu Sulo Pajuniemi. Kolmas kerta toden sanoi, sillä nyt tehtiin paras tulos! Tanssisali täyttyi ahkarista tanssijoista, jo ensi valssilla klo 21 oli jo lattialla 40 tanssijaa. Karaokelavalla oli oli vetäjänä jo yhdeksännen kerran aattona Tero Huhtala, siellä oli myös tosi hyvä fiilinki, paljon nuoria aikuisia, jotka osaavat bilettää hyvässä hengessä! Tästä on hyvä jatkaa Pohjolan yössä-tapahtumaan! Kiitos kaikille! Vaikka talkooväellä olikin kova ilta, yhtään tappelua tai "nokkapokkaa" ei tarvinnut hillitä, vaan kaikki sujui varsin siististi! Tässä kokenut talkooväki aattona Kyllikki, Harri, Salme, Martti, Sisko, Heikki, Hilkka, Veli, Tuula, Juhani ja Irene. Ensi vuoden 2012 juhannusaaton esiintyjät on jo varattu: hyvältä näyttää ja kuuluu...
12.Yksityistilaisuus la.2.7.
13.Naisten jalkapalloturnaus la.9.7.klo 10-15
Naisten turnauksessa oli mukana kuusi joukkuetta, mikä onkin sopiva määrä helteisissä olosuhteissa. Aurinko porotti täydeltä terältä Lohijärven kentälle, kun joukkueet aloittivat rankan urakkansa. Varjossa oli lämpöä 30 astetta ja kentän kuivalla viheriöllä paljon enemmän. Turnaus sujui kuitenkin hyvässä hengessä. Loppuottelussa olivat vastakkain turnausvoitosta pelaamassa Alposjärvi ja Kapusta. Vaikka Kapusta tekikin yllätysmaalin 1. puoliajalla, kuittasi Alposjärven joukkue kahdella komealla maalilla. Prossiottelussa FC Kurtti voitti VPK:N tytöt 2-1. Mellakat ja Team Krunnit taistelivat sijoista 5 ja 6. VPK:n tytöt ja Team Krunnit olivat uusina joukkueina turnauksessa, varmaan ensi kesänäkin ovat mukana! Kiitos pelaajille ja toimitsijoille!
14.Pohjolan yössä kerran- tanssitapahtuma la.9.7.
Pohjolan yössä tanssitapahtuma järjestettiin kahdeksannen kerran. Kova helle saattoi karsia hieman yleisömäärää, sillä konsertin alkaessa ulkona oli vielä 28 astetta lämpöä. Kaikki sujui kuitenkin tutulla rutiinilla ja yleisö näytti olevan tyytyväinen tapahtumaan. Konsertissa saatiin esille jälleen uusia hyviä laulajia, Tiina Tihinen, Tuomas Huttunen ja Jukka Pirttimaa saivat ansaitut suosionosoitukset yleisöltä. Esiintyjinä konsertissa oli yli 30 laulajaa! Karaoke keräsi täyden terassin juhlaväkeä, karaokelavalla olikin hieman viileämpää kuin kuumassa tanssisalissa. Kokkosen Veikon vetämä lomatikka keräsi illan aikana 72 osanottajaa. Illan parhaimman tuloksen 40 pistettä heitti "supersarjan" voittanut Esa Leukumaavaara. Pohjolan yössä "hikoilivat" talkooväkeänä Juhani, Tuula, Helena, Elvi, Hilkka, Osmo, Raija, Reijo, Riitta, Esko, Salme ja Martti. Ensi vuonna 2012 tanssitapahtuma on jälleen kaksi viikkoa juhannuksen jälkeen (tangomarkkinoiden aikoihin). Osa esiintyjistä on jo varattu, tulossa jälleen mahtava ilta. 
15.Miesten jalkapalloturnaus la.16.7. klo 10-15
Jalkapalloturnauksen "junaili" onnistuneesti Team Palokangas. Pieniä uudistuksia tapahtuman kehittämiseksi otettiin jo käytäntöön. Ensi kesäksi mietitään vielä joitakin yksityiskohtia. Miesten jalkapalloa onkin jo pelattu 30 vuotta samalla "sapluunalla" joten uudistukset ovat tarpeen. Mukana turnauksessa oli viisi Kuohun toiminta-alueen kylää. Kapusta voitti turnauksen peruskokoonpanollaan (Veteläiset). Mellakoski otti hopeaa ja Kantomaanpää pronssia. Siisti turnaus monella tapaa.
16.Pikkuväen pinkaisu la.16.7. Lohijärven kentällä
Kolmannen kerran Koiramäen hengessä järjestetty pikkuväen pinkaisu sai ennätysosanoton. Mukana kentällä kisailemassa oli 36 osanottajaa, nuorimassa "vauvasarjassa" 2010 syntyneissäkin oli neljä kilpailijaa. Ensi kesänä on sitten vuorossa Lasten leikkiolympialaiset, joten laittakaa kisa jo kalenteriin! Hyvin menneiden lomatanssien kunniaksi ostimme pinkaisuun extra palkinnot.
17. Lomatanssien päätösilta Kuohulla la.16.7.
Allekirjoittautunutta huvienjärjestäjänä huolestutti lomakauden päätösilta Kuohulla. Yllättäen huomasimme muutama päivä ennen tansseja, että lomatanssien esiintyjämme olivat päivää ennen Kuohun tansseja Aavasaksan kansantalolla. Meillä ei ole ollut Kansantalon kanssa kertaakaan 30 vuoden aikana samat esiintyjät samana viikonloppuna, sen on aikanaan Siperia opettanut. Lomatanssien päätösiltaan saapui sittenkin hyvin väkeä, Mellakosken koulutapaamisesta tuli Kuohulle 50 henkeä! Taloudellisesti ilta meni melko hyvin, joten näin saatiin "pakettiin" kolmet hyvät kesätanssit (paras yleisökeskiarvo tällä vuosituhannella). Kokkosen Veikko veti lomatikkakisan kahtena iltana. Veikolle tämä oli 24.kesä lomatikan vetäjänä. Heittäjiä oli tänä kesänä viime vuosia enemmän.  Järkkäreinä toimivat Salme, Martti, Riitta, Raija, Raimo, Sanni, Eero, Viena ja Esa.
18. Lohijärven Kuohun syyskokous urheilutalolla su.20.11.2011 klo 13
Syyskokous sujui hyvässä hengessä, lähes kaikki "entiset" jatkavat myös ensi vuonna työtään Kuohun jäsennistön hyväksi.
19. Kuohun pikkujoulu la.3.12. klo 19.30 alkaen
Hienosti meni Kuohun pikkujoulu, ruokailussa oli mukana 75 jäsentä, illanviettoon tuli vielä lisää. Melkein kaikki Kuohun toiminta-alueen kylät osallistuivat yhteiseen illanviettoon. Meillä on vahva tuki toiminnallemme järvikylissä, tästä on hyvä jatkaa yhdessä eteenpäin kohti juhlavuotta 2013.
 
Lohijärven Kuohun tapahtumakalenteri 2010
 
 1. Kuohun jäsenilta Urheilutalolla la.6.3.naamiaisten, kuorosodan ja karaoken merkeissä onnistui aivan hyvin. Kuohu tarjosi "puhvetin" puolella Birgerin kioskilta parit käristemakkarat lisukkeineen suolapalaksi. Kun muualla ulkoistetaan,niin Kuohu sen kuin sisäistää palveluita.Tästä se huvikausi alkoi!
2. Kuohun karkkihiihdot Leukumaanpäässä olivat la.13.3. klo 13 hiihtoloman päätteeksi. Hiihtokelit olivat talvilomaviikolla mahtavat. Osa hiihtäjiä oli vielä varmaan lomareissulla, osanottajia kertyi silti karkkihiihtoihin 22.
3. Perinnelaturetki Pakisjärvellä sivakoitiin la.20.3. klo 11 alkaen. Yöllä oli satanut 10 cm uutta lunta mutta Törmäsen Alpo oli ajanut moottorikelkalla ladun hyvään kuntoon. Mukana laturetkellä oli 25 hiihtäjää, kiitos kaikille ! Huolto pelasi hienosti: Olili, Anja ja Mauri avustajineen olivat panostaneet hiihtäjien tarjoiluun. "Lapinkylä" Pakisjärven rannalla tarjosi mahtavat puitteet hiihdon jälkeiseen tankkaukseen ja seurusteluun.Katso etusivun kuvagalleriasivu.
4. Kyläviestihiihdot Mellakoskella hiihdettiin la.27.3. 2010 klo 11 alkaen jo 35. kerran. Mukana oli 30 joukkuetta, mikä on aivan hyvä määrä. Muutama "uusi" joukkuekin oli uskaltautunut mukaan, joten tulevaisuus näyttäisi turvatulta. Erityisesti täytyy nostaa hattua Mellajärvelle ja Mellakoskelle, jotka osallistuivat viesteihin hyvällä mielellä ja oikealla kilpailuhuumorilla ! Kiitokset talkooväelle, hiihtäjille ja erityisesti Palokankaan Annille !
5. Kuohun mestaruushiihdot Leukumaanpäässä pääsiäislauantaina 3.4. klo 12 alkaen. Mukana mestaruushiihdoissa oli 34 hiihtäjää, mikä on aivan hyvä määrä. Laduilla nähtiin myös lankalauantain kunniaksi retrotrullit.
6. Lentopallon kyläturnaus pelattiin la.17.4. Lohijärven Kuohulla. Mukana turnauksessa oli viisi tuttua kyläjoukkuetta. Kapusta jatkoi voittoputkeaan ja otti omakseen jo toisen kiertopalkinnon. Alkkula pelasi tasaisen ja hyvän turnauksen ottaen hopeaa. Pessalompolo oli kolmas. Mikäli Marko Ståhlnacke olisi ehtinyt mukaan turnauksen alkupelihin, olisi Pessalompolon sijoitus ollut varmaan vieläkin parempi. Lohijärvi ja Mellakoski pelasivat aivan hyvin. Hyvä ja tasainen turnaus !
7. Tanssikauden avaus oli vappuaattona pe.30.4. klo 21-01.30. Kaikki meni "putkeen". Väkeä oli tavallista enemmän, paljon harvinaisia tanssivieraita vuosien takaa ! Masa & Marsiband saivat hyvän vastaanoton, Martti Juusola aloitti Kuohulla marraskuussa vuonna 1970 Nostalgia-yhtyeessä. Martti lauloi koko illan, vain polkkasikermä taisi jäädä väliin. Tunnelma oli lämmin ja kotoisa ! Kiitos kaikille vappuaattoa Kuohulla viettäneille, talkooväkeä unohtamatta ! Tanssikausi sai hyvä avauksen !
8. XXXVII Vappuhölkkä la.1.5.2010 klo 13 Lohijärvellä kärsi vetisistä olosuhteista. Osanottajia oli silti aivan hyvin, lähes sata. Lähes koko hölkän ajan satoi vettä ja lämpötila oli 5 asteen vaiheilla. Lasten sarjoissa oli tavallista vähemmän osanottajia, hölkkäsarja ja naisten kilpasarja olivat kovatasoisia ja osanottajia hyvin. Kiitos kaikille !
9. Naisten sählyturnaus pelattiin la.15.5.2010 Kuohulla. Mukana oli neljä tuttua kyläjoukkuetta, tunnelma urheilullinen ja sopuisa. Kapusta voitti turnauksen, Annin Mussukat ottivat hopeaa ja Mellakat pronssia. Mellajärven joukkue pelasi hyvän turnauksen mutta tällä kertaa se ei riittänyt 4. sijaa paremmaksi.
10. Siivoustalkoot Kuohulla la.29.5. klo 11 alkaen. Mukana siivoustalkoissa oli 11 henkeä, hyvä hyvä! Kuohun piha-alue haravoitiin kesäkuntoon Katrin, Kyllikin, Hannun, Harrin, Oilin, Raimon ja Salmen toimesta. Kuohun tontin pusikot raivasi Mauri, Seppo kokosi risut kasaan. Veikko ja Martti kattoivat karaolelavan ja laittoivat lattiaan uuden "pinnoituksen". Karoakelavakin tulee "uuteen uskoon". Kiitos ahkeralle talkooväelle ! Meillä oli muuten Hannun tuuri, saimme siivottua juuri ennen kuin sade alkoi !
11.Pyöräretki Onkijärvelle la.19.6. joudutaan siirtämään yhteensattumien vuoksi myöhempään ajankohtaan, josta ilmoitetaan sitten ajallaan näillä kotisivuilla ja Meän Tornionlaakso-lehdessä urheiluseurat-palstalla.
12. Juhannusaaton tanssit pe.25.6.2010 Kuohulla onnistuivat jälleen hienosti ! Väkeä oli lähes ennätysmäärä ja tunnelma tosi hyvä. Kiitokset illan esiintyjille Seijalle, Sannalle ja Mikset-yhtyeelle sekä karaokelavan isännälle Tero Huhtalalle.Tanssiväkeä tuli Kuohulle hyvin laajalta alueelta, saimme paljon hyvää palautetta ! Tästä onkin hyvä jatkaa "turvallisin" mielin Pohjolan yössä kerran-tanssitapahtumaamme. Talkooväelle kiitos illasta, tulkaa kaikki sitten 10.7. Kuohulle jo konserttiin.
13.Lasten leikkiolympialaiset su.4.7. klo 13 Koiramäen kisojen hengessä onnistuivat todella hyvin. Koko aamupäivän jatkunut lämmin kesäsade saattoi säikäyttää "pitkämatkalaisia". Sade päättyi sopivasti juuri ennen kisojen alkua, joten lähialueilta tuli mukaan viime tingassa mukavasti osallistujia. Kiitos pikkuväelle, huoltajille ja toimitsijoille:meillä oli hauskat olympialaiset !
14. Miesten jalkapallon kyläturnaus pelattiin la.10.7. klo 10-16 Lohijärven kentällä. Sää suosi turnausta: oli lämmintä, sopiva tuuli ja sääsket ja mäkärät pysyivät piilossa pusikoissa. Turnaus oli yksi parhaista, sopivan leikkimielinen ja hyvähenkinen. Kymmenen ottelun jälkeen voittajaksi saatiin Kapusta kolmella voitollaan ja yksi tasapeli tuli Kantomaanpäätä vastaan. Mellakoski tuli toiseksi, voittokin jäi yhden maalin päähän. Lohijärven joukkue otti pronssia, Hianpään vahvistukset ehtivät mukaan toiseen Lohijärven otteluun. Kantomaanpäällä oli taitava ja nuorekas joukkue, joka tulevina vuosina voi yllättää. Alposjärvellä oli tavoitteena pelata "nollapeli", joka näyttikin viimeisen ottelun puoliaikaan onnistuvan. Alposjärven tytöt päättivät kuitenkin ottaa ohjakset omiiin käsiin ja kutsuivat pojat vaihtoon ja siityivät samaanitanssin jälkeen kentälle tositoimiin. Pari minuuttia ennen viimeisen ottelun päättymistä tytöt onnistuivat maaliteossa. Hanna Alajärvi tykitti kuparisen rikki ja näin poikien nollapeli jäi haaveeksi. Jarmo Palokangas toimi hyvin turnauksen johtajana.
15. Lasten leikkiolympialaisten jatko-osa kisailtiin la.10.7. jalkapalloturnauksen oheislajina yleisön toivomuksesta. Turnauksessa oli näet kentän laitamilla paljon nuoria lapsiperheitä, jotka toivoivat pienille tenavilleen juoksukilpailut. Koska mitalleja löytyi sopivasti Kuohun palkintovarastosta, pantiin kisa heti toimeen. Nuorin osanottaja oli Petra Satomaa Alposjärveltä (syntynyt vuonna 2009) ja vanhinkin oli vasta 6- vuotias. "Koiramäen kisoista" kuvia etusivulla.
16. Pohjolan yössä kerran-tanssitapahtuma oli jälleen menestys. Konsertissa yleisöennätys ja esiintyjiä ennätysmäärä. Tansseissa oli tunnelma kuin ennen vanhaan 1960- luvulla. Karaokelavalla Jani Huhtala kertoi pahimmillaan olleen 40 laulajan jono. Lomalaiset tapasivat vanhoja tuttuja ja tunnelma oli rento ja iloinen. Tämä tapahtuma yhdessä juhannusaaton tanssien kanssa oli menestys myös taloudellisesti. Kiitos kaikille uskollisille Kuohun ystäville !
17. Lomatanssit keskikesän tunnelmissa la.17.7. Susanna & Samosa ! Papukaijamerkki ja 10 pistettä Susannalle ja Samosalle, harmi vain että tanssiväkeä oli tällä kertaa vähänlaisesti. Päällekkäiset tapahtumat karsivat tanssijoiden määrää: sääskisafari, Pellon poikkinaitiajot esiintyjiineen, Tornion kaupunkifestarit, Simerock ja Suukosken tanssit. " Kynsille" ei kuitenkaan tullut, joten nyt on hyvä aika pitää ansaittu tanssitauko tai käydä vaikka Raanujärvellä Oinas Teuvon tanssi-illassa pe.23.7. Juhannusaaton tanssit ja Pohjolan yössä kerran tapahtuman tuotto turvaa hyvin toimintaamme ! 
18. Lomatikka, Kokkosen Veikko heitätti lomatikkaa kahtena tanssi-iltana. Tämä oli Veikolle jo 23. kesä lomatikan merkeissä. Uutuutena oli koulujenvälinen joukkuekilpailu henkilökohtaisen kisan ohella. Pohjolan yössä- tapahtumassa voiton veivät Pakisjärven entiset oppilaat Anneli Törmänen, Pentti Rautio ja Hilkka Alajärvi. Susannan illassa voiton vei Lohijärven koulun entiset oppilaat Martti Ylävaara, Torsti Viiri ja Marika Alajärvi.
19. Naisten jalkapalloturnaus la.24.7. naistenviikon hupentumana. Kylläpä näytti hyvältä, kentältä kaikui kauas Niemen kaupalle asti iloiset naisten huudot. Naisilla oli puhtaat silitetyt pelipadat, muotikampaukset ja hyvä pelihuumori. Oli mukava nähdä turnauksessa entisiä oppilaitani joka joukkueessa ja vielä kahdessa polvessa ! Kenttä oli laitettu naisille tavallista parempaan kuntoon. Sää suosi myös naisten turnausta ja tytöillä riitti virtaa ! Onnittelut naisille hienosta turnauksesta ! Finaalissa kohtasivat lohkojen voittajat Lohijärvi ja Mellakoski. Tiukka vääntö päättyi mellakoskilaisten voittoon 1-0. Pronssiottelussa Kapusta voitti EtPon naiset 3-1. Annin Mussukat ja FC Kurtti pelasivat tasaisen ottelun, Mussukoiden voittaessa 1-0. Naiset kaipasivat turnauksen jälkeen tansseja Kuohulle: "Martti, kessää on vielä jäljellä, kyllä sinun pittää järjestää tanssit aina naisten turnauksen jälkeen." Nyt pelaajat joutuivat juhlimaan hyvin mennyttä turnausta kotipiirissään. Sovimme tyttöjen kanssa jo alustavasti ensi kesän turnaukset: Naisten jalkapalloturnaus on la.9.7. 2011 ja peli-iltana on sitten mahtavat kisatanssit naisille Pohjolan yössä kerran-tanssitapahtuman merkeissä! Pojat joutuvat nyt tyytymään pelipäiväkseen la. 23.7.2011. Silloin turnaukseen otetaan vielä mukaan FC Kurtit- miesten joukkue, joten miesten turnaus on jo nyt täynnä!
20. Maantiejuoksun PM-kisat su. 26.9. Lohijärvellä juostiin loistavassa olosuhteissa, kuulas, lämmin syyssunnuntai! Reima Viiri nappasi miesten kilpasarjan piirinmestaruuden! Hyvä Reima !
21. Tanssikauden komea päätösilta la.13.11.2010 klo 20-00.30 isänpäivänaaton tunnelmissa. Masa & Marsiband aloittivat tanssikautemme Kuohulla hienosti vappuaattona, ja päättivät sen vastoinkäymisistä huolimatta tyylikkäästi. Yhtye oli startannut Savonlinnasta klo 04 aamulla pitkälle keikkamatkalleen. Marsiband esiintyi kvintettinä, kun Juusolan Mika oli myös haitaristina mukana bändissä. Masan 10-vuotias Toni-poika käväsi myös lavalla rumpalina. Tulomatkalla yhtyeen ruokaillessa Merihelmessä keikkabussiin murtauduttiin ja vietiin mm. 200 kpl Masan uutusCD-levyä ja esiintymispuvut. Koettelee, vaan ei hylkää Herra ! Näin todella tapahtuikin, sillä Masa soitti su.14.11. klo 16 ja kertoi että varastetut tavarat olivat löytyneet Merihelmen jätesäiliöstä, jonne ne oli tungettu. Poliisin ilmoitus oli suuri helpoitus Martille. Menomatkalla Savonlinnaan hän saa varastetut tavaransa takaisin ! Mellakoskelta oli hyvä talkooporukka töissä Kuohulla. Kiitos ! Tanssiväkeä olisi vain saanut olla juhlatansseissa hieman enemmän, jotta fiilinki olisi noussut vappuaaton tasolle. 
22. Kuohun syyskokous su.21.11. klo 12 ( Tuomiosunnuntai ) Tuomiota ei tullut johtokunnalle, vaan lähes entisessä kokoonpanossa jatketaan Kuohun toimintaa ensi vuonnakin. Yksi uusi jäsen sentään saatiin johtokuntaan, kun Meltosjärven edustajaksi tuli tällä kertaa Erkki Kumpula. Laitan tässä myöhemmin kaikki henkilövalinnat kotisivuilleni. Kuohu ei järjestä tällä kertaa omaa pikkujoulua. Talvella 2011 saattaa olla urheilutalolla ensi kertaa kinkerit !
 
 
 
 
 
Vuoden 2009 tapahtumat
 
 
1. Perinnelaturetki Pessalompolossa la.14.3. klo 11-15
Laturetki onnistui mahtavasti.Hiihtäjiä oli peräti 41,mikä onkin maksimi näissä puitteissa. Retkestä on kuvia etusivulla maaliskuun lopulle asti, kunnes tilalle tulevat Kyläviestikuvat ja Konttilan hiihtojen pahaat otokset.
2. Kuohun karkkihiihdot alkoivat su.15.3. klo 12 Leukumaanpäässä Erkin ja Anjan hiihtokeskuksessa.Mukana oli 22 hiihtäjää. Seuraavat hiihdot olivat su.22.3. klo 12. Mukana oli 28 osanottajaa.
3. 34.Kyläviestit Mellakoskella la.28.3. klo 11-
Ohjelmassa olivat jälleen tutut viestit: vekaraviestin voittivat Veera ja Martta Lamsijärvi, suvun hiihtoperinteitä vaalivassa Kolmen polven viestissä oli mukana 15 joukkuetta. Mauri Kreivin joukkue Väystäjästä oli 11. kerran nopein. Perheviestin voitti Laitamaan perhe Nuotiorannalta.  Kyläviestissä oli mukanna 8 joukkuetta. Nuorisojoukkueet puhdistivat pokaalipöydän: Tolpinmäki, Aavasaksa ja Kopanmäki hiihtivät todella lujaa. Kyläviesteissä oli mukana 35 joukkuetta, tunnelma hyvä ja sääkin suosi tapahtumaa. Palokankaan hiihtokeskuksessa on kisailtu kyläviestejä nyt jo 25 vuotta ja hyvä perinne jatkuu ensi vuonna.
4. Tanssikauden avaus oli Lohijärvellä la.11.4.klo 21-01.Risto Ryynänen & Yölintu esiintyivät pitkästä aikaa Kuohulla. Tanssit onnistuivat hyvin, rento tunnelma, hyväntuulisia tanssijoita. Yhtyeestä pidettiin, kuten saattoikin arvata. Nuorisoa myös tansseissa, joten tästä on hyvä jatkaa tanssitoimintaa, koska päästiin vielä "voitonpuolellekin".  
5. Kaukalopallon kyläturnaus la.11.4. Plussa-areenalla, Tuukkasen Matin "tiimi" junailee turnauksen. Sarjapelaajia voi olla joukkueissa vain C-junnujen ikäluokkaan asti. 
6. Kuohun mestaruushiihdot kisailtiin pääsiäissunnuntaina 12.4.klo12 Leukumaanpäässä. Osanottajia oli 39. Komeat palkinnot jaettiin vappuhölkän yhteydessä.
7. Lentopallon kyläturnaus Kuohulla la.25.4.klo 10- 16
Onnittelut Kapustalle, voittoputki jatkui lentopalloturnauksessa! Mukana oli kuusi kyläjoukkuetta, ja urheilutalolla iskettiin 15 ottelua. Pessalompolo otti hopeaa viime kevään malliin samoin Meltosjärvi pronssia. Urheiluhenki oli korkealla ja pelaajat olivat tyytyväisiä turnaukseen. Kiitokset Sämpylle, Pakis-Pentille ja Hannulle järjestelyistä !
8. Vappukokko poltettiin aattona Jolangin Anden montussa lähellä Kuohua. Soramontussa oli vielä lunta mutta iso kokko paloi hyvin. Mukana vappukokolla oli 27 henkeä, kaunis ilta kului mukavasti makkaranpaiston ja seurustelun merkeissä.
9. Perinteinen Vappuhölkkä keräsi tällä kertaa 119 juoksijaa, mikä on hieman normaalia vähemmän. Lasten sarjoissa juoksijat vähenevät ikäluokkien pienentyessä, hölkkäsarjassa oli tavallista vähemmän paikallisia kuntoilijoita. Muuten kaikki sujui hyvin, sää suosi ja oli hyvä fiilinki. Tulokset löydät osoitteesta  www.kuohu.fi
10. Hyväntekeväisyysiltamat la.16.5. klo 21- 01 Kuohulla onnistuivat hyvin, sää suosi ja ohjelma oli hauska. Etusivulta löytyy nyt kuvia.http://www.etsintavene.net/  
11. Kuohun kevätkokous urheilutalolla su.17.5. klo 13. Mukana tilikokouksessa oli 10 Kuohun jäsentä.
12. Siivoustalkoot Kuohulla la.6.6. klo 11 alkaen. Kylmä sää jatkui siivouspäivänä. Mukana siivoustalkoissa oli pieni iskuryhmä, tuoretta pullaa, kahvia ja makkaroita olisi ollut suuremmallekin joukolle. Urheilutalon lähialueet saatiin kuitenkin siistiin kuntoon.
13. Naisten perinteinen sählyturnaus pelattiin la.16.6. Kuohulla. Voittopokaalit nappasi viime kevään malliin Annin Mussukat. Mellakosken ja Kapustan joukkueet "niiasivat" muut palkintopokaalit. Turnaus oli onnistunut ja urheiluhenki oli korkealla.
14. Perinteiset juhannusaaton tanssit pe.19.6. klo 21-02
onnistuivat mahtavasti. Yleisötavoite ylitettiin reippaasti ja tunnelma oli hyvä ! Keskitalon Sanna ja Huhtalan Tero olivat vetäneet Kuohulle yllättävän paljon nuorisoa. Sannan faneja oli saapunut Oulua myöten. Tästä on mukava jatkaa lomatansseja, kiitos tanssiväelle,esiintyjille ja reippaalle talkooporukalle.Toivottavasti saamme talkooväkeä tanssi-iltoihimme la.27.6. ja la.11.7. Ilmoittaudu mukaan 0400-619025.
15. Ylitornion kansalaisopiston järjestämä tanssileiri Lohijärvellä pe.26.6. klo 18- su.28.6. klo 15 oli menestys. Leiriläiset kiittelivät hyvää opetusta, Lohijärven leirikeskuksen majoitusta ja ennenkaikkea Kuohun tiloja. Myös lavatanssit saivat kehuja ! Mukana hyväntuulisella leirillä oli 24 tanssikärpäsen puremaa. Soili ja Raimo Tolonen vetivät onnistuneen leirin. Ensi kesäksi leiriläiset tahtoivat saman uudelleen !
16.Lomatanssien avauksessa la.27.6.klo 21-02 esiintyi The Steels Torniosta. Pojat ovat käyneet Kuohulla jo monta kertaa ja varmaan nähdään ensi vuonnakin. Innokkaita tanssijoita riitti koko illan lattialle, olihan mukana runsaasti tanssileirin osanottajia. Taloudellisesti ilta jäi myös voiton puolelle, lomatikka jatkui edellisvuosien malliin Veikko Kokkosen vetämänä.
17. Naisten jalkapalloturnaus la.4.7. oli jälleen onnistunut urheilutapahtuma. Tällaisia turnauksia ei pelata muualla: mukana oli viisi rehtiä kyläjoukkuetta. Tengeliön tyttöjoukkue Kanat nokki palkintopöydältä suurimmat pokaalit, EtPon mimmit tulivat hopealle ja Kapusta oli kolmas. Kaikilla joukkueilla oli hienot pelipaidat ! Toivottavasti ensi kesänä myös Lohijärvi saisi joukkueen mukaan tähän malliturnaukseen. Meeri ja Anna junailivat hyvin tapahtuman. 
18. Pohjolan yössä kerran- tanssitapahtuma oli jälleen menestys. Tapahtuman väkimäärä on pysynyt vakiona heti alusta lähtien. Nytkin tehtiin vuoden yleisöennätys, jota on mahdotonta rikkoa loppuvuodesta. Nyt olemme saaneet kerättyä tanssien tuotolla ensi talvea varten pesämunan, jonka turvin voimme pitää urheilutalon lämpimillä ja turvata talvikauden sisäharjoillelu talollamme.Kiitos Kuohun tanssiväelle, talkoolaisille ja esiintyjille. Seuraavat tanssit ovat mahdollisesti la.8.8. lomakauden päätteeksi: seuraavalla viikolla alkavat koulut.Nyt lataamme akkuja ja marjastamme, tansseissa käymme ainakin Raanujärvellä Oinas Teuvon illassa pe.24.7.
19. Miesten perinteinen jalkapallon kyläturnaus pelattiin la.18.7. klo 10.30 alkaen Lohijärven kentällä. Mukana oli peräti kuusi joukkuetta, joten päivän aikana pelattiin 15 ottelua. Turnaus oli jälleen tasainen, voittaja ratkesi vasta viimeisissä peleissä. Aavasaksa kiri loppupeleissä turnausvoittoon tasapistein Kapustan kanssa. Pronssia otti viime kesän voittaja Alposjärvi, jolta puuttui muutama avainpelaaja kokoonpanosta. Mellakoski oli neljäs, samaan 4 pisteeseen pääsi myös Lohijärvi. Mutta hävitessään Mellakoskelle keskenäisen ottelun Lohijärvi jäi viidenneksi. Kantomaanpää pelasi hyvän turnauksen, muutama maalin tappio ja kaksi tasapeliä jätti Kantomaanpään taulukossa viimeiseksi. Kreivin taistelutahtoiset veljekset puuttuivat joukkueesta. Kentällä oli tavallista enemmän junioripelaajia eri joukkueissa, mikä on tietysti hyvä asia. Veteläisillä oli eniten jälkikasvua pelaamassa kentällä. Tuukkaset, Palokankaat ja Heikat olivat mukana koko perheen voimin kentällä ja kentän laidalla.Pelaajat kiittivät turnauksesta ja urheiluhenki oli korkealla. Kukaan ei nipotellut vaikka aihetta olisi ollutkin. Tämä onkin reilu ja rento turnaus,jota on palloiltu jo 30 kertaa ! Tornionlaaksosta saattaa olla pieni juttu ja kuva Aavasaksan voittaneesta joukkueesta.
 20. Ruskatanssit la.12.9. klo 21-01. Esiintyjinä Susanna Harri & Flimmeri. Näitä tansseja olikin jo kauan odotettu ! Yhteensattumien vuoksi kesätanssit jäivät "vajaiksi" mutta tämä ilta korvasi kaiken.Tanssiväkeä tuli yllättävän paljon, joten taloudellisesti tanssit onnistuivat yli odotusten. Susanna lauloi lähes koko illan ja yleisö antoi lämpimät aploodit. Susannan faneja oli saapunut runsaasti Tornion suunnalta, tanssiyleisön joukossa oli paljon nuorisoa kannustamassa nuorta laulajaa.Varmaan kuulemme Susannaa ensi kesän tansseissakin.                             
21. Kuohun syyskokous urheilutalolla su.22.11.klo 13. Länsirintamalta ei mitään uutta... Kuohun syyskokous sujui entiseen hyvään tapaansa. Tungosta luottamustehtäviin ei ollut, joten entiset tutut nimet jatkavat työtään seuran hyväksi. Tapahtumakalenteri vuodelle 2010 valmistunee urheilutapahtumien osalta maaliskuun alkuun mennessä, tanssikalenteri saanee lopullisen muotonsa toukokuun alkuun mennessä. Nyt aletaan etsiä sopivia päivämääriä tapahtumille, päällekkäisyydet pyritään välttämään. Helmikuun loppupuolella la.20.2. tai la.27.2. pidetään jäsenkarnevaalit Kuohulla, naamiaisten, ohjelman ja karaoken merkeissä. Avajaistanssit ovat luultavasti pääsiäislauantaina 3.4.2010 entiseen malliin. Laitan tapahtumakalenterin heti sivuilleni, kun tapahtumia varmentuu ! 
 

 

 

©2020 marttiylavaara - suntuubi.com